Fyll i din adress automatiskt i webbformulär

Obs: Funktionen för autofyllning av adress finns för närvarande endast tillgänglig för en-US Firefox-utgåvor, för användare i USA.

Med Firefox kan du automatiskt fylla i din adress på formulär (till exempel när du beställer något online). Följ dessa steg för att hantera den här funktionen.

Slå på/av autofyll

1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Klicka på panelen Sekretess & säkerhet och bläddra ner till avsnittet Formulär & autofyll.
  3. Sätt en bock i rutan bredvid Autofyll adresser för att slå på den eller ta bort kryssmarkeringen för att stänga av den.
Vi rekommenderar att du endast aktiverar den här funktionen för privata datorer.
Autofyll i icke-adressfält: För att stänga av autofyllning av text i andra typer av fält, se artikeln Control whether Firefox automatically fills in forms.

Redigera dina sparade adresser

Använd den här inställningen för att lägga till, ta bort eller ändra sparade adresser i Firefox.

1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Klicka på panelen Sekretess & säkerhet och bläddra ner till avsnittet Formulär & autofyll
  3. Klicka på knappen Sparade adresser….
  4. Välj ett av följande:
    • Lägg till…: Ange en ny adress med den här knappen.
    • Redigera…: Välj den adress du vill ändra och klicka sedan på Redigera för att ändra den.
    • Ta bort: Välj den adress du vill radera och klicka sedan på Ta bort.
  5. Klicka på x för att spara dina ändringar och stäng fönstret.