Ändra standardsökmotorn i Firefox Focus

Den här sidan beskriver några nya funktioner i Firefox Focus. Om ditt Firefox Focus ser annorlunda ut, oroa dig inte. Du kommer att kunna hämta den nya versionen snart.

Firefox Focus ger dig möjligheten att ändra din standardsökmotor. Så här gör du:

1. Tryck på knappen Meny och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på den valda sökmotorn under Sökmotor för att ändra den.
  3. Välj önskad sökmotor från listan (Notera: Dina valmöjligheter kan variera beroende på region och version).
    search engines focus
  4. Tryck på pilen uppe till vänster två gånger för att spara din inställningar och återgå till startskärmen.