Zooma sidor | Hur man

Zooma sidor

Zoomning av sidor är en ny funktion i Firefox 3 som låter dig förstora eller förminska storleken hos en sida för att ge ökad läsbarhet.

Hur du använder zoomfunktionen

Tangentbord

• För att zooma in eller förstora sidan, tryck och håll ned Ctrl samtidigt som du trycker på + .
  • För att zooma ut eller förminska sidan, tryck och håll ned Ctrl samtidigt som du trycker på -.
  • För att återställa en sida till dess ursprungliga storlek, tryck och håll ned Ctrl samtidigt som du trycker på 0.

Mus

Om din mus har en scroll-knapp (ett rullningshjul), tryck och håll ned Ctrl samtidigt som du scrollar (rullar) uppåt för att zooma in och nedåt för att zooma ut.

Meny

1. Högst upp i Firefox-fönstretI menyfältet, klicka på Visa-menyn och välj därefter Zoom.
  2. Välj antingen Zooma in, Zooma ut eller Återställ för motsvarande åtgärd.
    • Du kan också välja Zooma endast texten vilket zoomar text, men inte bilder.

Dela artikeln: http://mzl.la/14xMZ1d