Template:clearCookiesCache

1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen. Klicka på knappen Bibliotek 57 library icon i verktygsfältet. (Om du inte ser den där, klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte. och klicka sedan på Bibliotekklicka på menyknappen Bilden "fx89menuButton" finns inte..)
  2. Klicka på Historik och välj Rensa ut tidigare historik….
  3. I rullgardinsmenyn Tidsintervall att ta bort:, välj All historik.
  4. Under avsnittet Historik, välj både Kakor och Cache. Se till att andra objekt du vill behålla inte är markerade.
  5. Klicka på OK.