Muskommandon

Detta är en lista på de vanligaste muskommandona i Mozilla Firefox

||Kommando|Genväg Bakåt|AltOpt+Rulla nedåtSkift+Rulla nedåt Framåt|AltOpt+Rulla uppåtSkift+Rulla uppåt Förminska text|Ctrl+Rulla uppåt Förstora text|Ctrl+Rulla nedåt Ny flik|Dubbelklicka på flikfältet Rulla rad för rad|CtrlCmd+RullaAltOpt+Rulla Spara sida som|AltOpt+VänsterklickaN/A Stäng flik|Mittenklicka på flik Uppdatera (gå förbi cachen)|Skift+Uppdatera-knappen Öppna i bakgrundsflik*|CtrlCmd+Vänsterklicka
Mittenklicka Öppna i förgrundsflik*|CtrlCmd+Skift+Vänsterklicka
Skift+Mittenklicka Öppna i nytt fönster|Skift+Vänsterklicka||

• Kommandona för Öppna i förgrunds- och bakgrundsflik byter funktion när inställningen När jag öppnar en länk i en ny flik, flytta genast fokus till den är vald i Inställningarpanelen Flikar.

Dela artikeln: http://mzl.la/1xKrRYF