Hur du gör Firefox till standardwebbläsare

Om du har mer är en webbläsare behöver WindowsOS Xditt operativsystem veta vilken av dem som ska användas som standard. Den här artikeln visar hur du gör Firefox till din standardwebbläsare.

1. REDIRECT [[Mall:alternativ inställningar]]
  2. Välj panelen Avancerat, klicka på fliken Allmänt och sedan på knappen Kontrollera nu.

3. Välj Ja för att ställa in Firefox som din standardwebbläsare.
Observera: MSN Messenger och andra program kan öppna Internet Explorer oavsett vilken som är din standardwebbläsare. Internetleverantörer kan också i vissa fall förse dig med uppkopplingsprogram som automatiskt startar Internet Explorer.

Vill du välja en annan webbläsare som standard kan du göra det i inställningarna i den webbläsaren.

Baserad på information från Default browser (mozillaZine KB)

Dela artikeln: <a href="http://mzl.la/1xKrKfO">http://mzl.la/1xKrKfO</a>