Hitta din Firefoxversion

Det är ofta viktigt att veta vilken version av Firefox du använder. Du kan ta reda på vilken version du använder i fönstret Om Mozilla Firefox.

För att komma till detta fönster, i övre kanten av ditt Firefox fönster, klicka på Hjälp och välj Om Mozilla Firefox. I menyfältet, klicka på Firefox menyn och välj Om Mozilla Firefox Ett fönster som det nedan visas. Ditt versionsnummer står under Firefox-namnet.