Fungerar Firefox på Windows 7

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Ja!

Microsoft Windows 7 är den senaste versionen av operativsystemet Windows. Firefox 3.0 och 3.5/3.6 fungerar på Windows 7, precis som på Windows Vista.

Mozilla Firefox körs även som 32-bitars-applikation på 64-bitars-baserade system, såsom Windows 7 x64.

För instruktioner om hur man installerar Firefox, se Installera Firefox för Windows.

These fine people helped write this article: krissie. You can help too - find out how.