Sök i support

Rädda världen bekvämt från soffan

Hjälp miljontals användare få ut det mesta av deras favoritwebbläsare. Dina bidrag når miljontals användare över hela världen och du kan göra det bekvämt från soffan!

Vi behöver din hjälp!

Används av mer än 400 miljoner människor, Mozillas support drivs helt av volontärer och det är viktigare än någonsin. Det är här du kommer in.

Välj ett sätt att bidra

Om oss

Mozilla Support är en gemenskap av entusiastiska volontärer och anställda som försöker hjälpa våra användare över hela världen. Följ med oss på ett otroligt äventyr!

Foto på Mozillas personal och volontärer.