Потребни суперхероји!

Информације о ревизији
  • Ознака ревизије: 37714
  • Креирано:
  • Аутор: Oskar Ivanić
  • Коментар: Ситне исправке
  • Прегледано: Да
  • Прегледано:
  • Прегледано од: iceccold
  • Одобрено? Да
  • Тренутна ревизија? Не
  • Спремно за локализацију: Не
Извор ревизија
Ревизија садржаја

superheroes

Честитамо на положеном првом тесту и стизању до ове странице. На два мала корака сте од уласка у редове наше невероватне заједнице волонтерске подршке посвећене помагању људи да добију максимум из Фајерфокса. Све што је преостало је да направите налог и да одаберете начин како ћете се прикључити.

1. Направите налог

Прављење налога даје Вам приступ одговарању на питања и уређивању/превођењу чланака, те нам омогућава да пратимо Ваш рад и на основу тога да Вас награђујемо.

2. Изаберите један од ових сјајних начина да се прикључите!

Придружите се Армији Невероватних

Волите Фајерфокс и имате само пар минута да помогнете? Помозите другим корисницима Фајерфокса на Твитеру. Забавно и заразно је. Добре ствари ће доћи онима који твитују!

Одговарајте на питања на форуму подршке

Још један брз и лак начин да помогнете! Поделите Ваше знање о Фајерфоксу тако што ћете упутити људе на одговарајуће чланке и одговарати на њихова питања, те пружати кораке за решавање истих. Тренутно, посебно тражимо особе које имају приступ Фајероксу на Андроиду.

Унапредите базу знања

Уколико волите да пишете или учите, унапређивање чланака базе знања је сјајан начин да помогнете хиљадама корисника сваке недеље.Тренутно тражимо сараднике да провере/потврде базу знања и прегледаче за Линукс.

Преведите чланке подршке

Учините базу знања доступном на Вашем језику и помозите нам да Фајерфокс подршка постане глобална! Погледајте тренутне потребе у нашој Потребна Помоћ секцији.

Како да присуствујете у СУМО сарадничким састанцима

Уколико сте друштвена особа и волите да причате, заволећете ове састанке. СУМО састанци су другачији од стандардних јер се одржавају са особама широм света.

Укратко о нама

Фајерфокс подршка, такође позната као и СУМО (енг.SUMO) (наш надимак потиче од наше адресе, SUpport.MOzilla.org) није само место за кориснике да добију помоћ у вези Фајерфокса, оно је и заједница волонтера широм света. Поред рада директно са корисницима Фајерфокса, ми радимо и са другим тимовима попут Осигурање квалитета како би били сигурни да су нови проблеми документовани и исправљени што пре је то могуће, те са програмерима Фајерфокса како би га учинили још бољим. Meet the Team на нашој страници заслуга .

Обратите нам се

Желимо да чујемо од Вас! Имате идеје како унапредити Фајерфокс подршку, питање о помагању или само желите да сазнате више о нама? Ево како да нас контактирате: