Како да ставите музику на Ваш Firefox OS телефон

Апликација Музика на Firefox OS-у може да пушта најпопуларније аудио датотеке. Овај чланак објашњава како да пребацујете музику са Вашег рачунара и, за Firefox OS v 1.1, како да је преузмете из веб прегледача или је примите преко Bluetooth-а.

Додајте музику са Вашег рачунара

 1. Укључите опцију Омогући USB:
  • Сазнајте коју верзију Firefox OS-а имате.
  • За Firefox OS v 1.0.1: Отворите апликацију Settings, спустите се до секције Device} и притисните Media storage. Затим, у поставкама за складиштење садржаја, укључите USB mass storage.
  • За Firefox OS v 1.1: Отворите Поставке, спустите се до секције Складиште и укључите опцију Омогући USB.
   omoguci_usb
 2. Осигурајте да Вам је телефон укључен и затим га повежите на Ваш рачунар помоћу USB кабла. За неколико момената, SD картица у Вашем телефону ће бити доступна са Вашег рачунара.
 3. На Вашем рачунару, кликните Start мени и изаберите My Computer. Требали би да видите SD картицу Вашег телефона приказану као "Removable Disk" (са ознаком нпр. "E:").На Вашем рачунару, кликните Start мени и изаберите Computer. Требали би да видите SD картицу Вашег телефона приказану као "Removable Disk" (са ознаком нпр. "E:").На Вашем рачунару, изаберите прозор Desktop са почетног екрана. Затим, отворите File Explorer (иконица датотеке у траци задатака) и изаберите Computer у левој траци.На Вашем рачунару, кликните на Finder у dock. Отвориће се нови прозор Finder-а и требали би да видите SD картицу Вашег телефона приказану у левој траци испод "Devices" (са ознаком "NO NAME" нпр).На Вашем рачунару, кликните на Home folder дугме у горњем левом углу Вашег екрана да би отворили прозор датотека. Требали би да видите SD картицу Вашег телефона приказану у левој траци.
 4. Кликните два пута на SD картицу у прозору My Computer. Видећете листу датотека и фасцикли које се налазе на картици.
  Drag music Win7
  Кликните два пута на SD картицу у прозору Computer. Видећете листу датотека и фасцикли које се налазе на картици.
  Drag music Win7
  Изаберите Вашу SD картицу у левој траци. Видећете листу датотека и фасцикли које се налазе на картици.
  Drag music Mac
  Изаберите Вашу SD картицу у левој траци. Видећете листу датотека и фасцикли које се налазе на картици.
 5. Превуците и спустите Ваше музичке датотеке (или фасцикле које садрже музичке датотеке) на прозор да би се копирале на SD картицу.
 6. Када сте завршили, на безбедан начин одјавите SD картицу са рачунара и ископчајте телефон. Сада можете приступити Вашој музици у апликацији Музика.

Преузмите музику из веб прегледача

Отворите музичку датотеку у веб прегледачу, држите је дуже притиснуту и затим изаберите Запамти аудио снимак.

Напомена: Ова могућност је доступна у Firefox OS верзији 1.1 или новијој. Нисте сигурни коју верзију имате? Погледајте овај чланак.

Примите музику преко Bluetooth-а

Ваш Firefox OS уређај може да прими датотеке преко Bluetooth-а - само осигурајте да је Bluetooth укључен и да је Ваш уређај видљив другима.

Напомена: Ова могућност је доступна у Firefox OS верзији 1.1 или новијој. Нисте сигурни коју верзију имате? Погледајте овај чланак.

Подржани аудио формати

Музичка апликација подржава следеће аудио датотеке (детаљније):

 • .mp3
 • .mp4, m4a (кодирани са H.264 или AAC)
 • .wav
 • .ogg (кодирани са Vorbis или Opus)
 • .webm (кодирани са Vorbis)
 • .3gpПоделите овај чланак: http://mzl.la/16G7wkL

Was this article helpful? Please wait...

These fine people helped write this article: civas, auzelac91. You can help too - find out how.