Како да искључите уграђен PDF приказивач | Како да

Како да искључите уграђен PDF приказивач

Напомена: Овај чланак не важи за Вашу верзију Firefox-а. Захтева најновију верзију Firefox-а release коју можете преузети са mozilla.org/firefox.

Ако не желите да користите уграђен PDF приказивач, можете да користите друге PDF приказиваче као што су Adobe Reader, Nitro PDF Reader или Sumatra PDF Adobe Reader, MozPlugger, или KParts plugin Mac OS Preview или Schubert|it PDF Browser Plugin.

Да бисте се пребацили са уграђеног PDF приказивача на неки други PDF приказивач:

 1. При врху Firefox прозора кликните дугме Firefox и затим одаберите ОпцијеПри врху Firefox прозора кликните мени Алатке и затим одаберите ОпцијеНа траци са менијима кликните мени Firefox и одаберите Опције...При врху Firefox прозора, кликните на мени Уређивање и одаберите Опције

  Кликните на дугме New Fx Menu и одаберите ПоставкеПоставке

 2. Одаберите панел Програми.
 3. Нађите Portable Document Format (PDF) у листи и кликните на њега да бисте га обележили.
 4. Кликните на стрелицу на падајућој листи у колони Дејство за горе наведену ставку и одаберите PDF приказивач који желите да користите.

  PDFviewer&plugin-Fx19
  Напомена: Ако желите да приказујете PDF датотеке у Firefox-у користећи прикључак уместо спољне апликације за приказивање PDF , одаберите Користи Име PDF приказивача (за Firefox).
 5. Кликните на дугме У реду да затворите прозор за подешавањаКликните на дугме У реду да затворите прозор за подешавањаЗатворите прозор за подешавања


Подели овај чланак: http://mzl.la/1xKv1eW

Да ли Вам је овај чланак био од помоћи?

Молимо сачекајте...

Ови добри људи су помогли у писању овог чланка: iceccold, civas. И Ви можете помоћи - сазнајте како.
Потражите подршку за другу платформу:
Прилагоди овај чланак

Firefox