Како да искључите уграђен PDF приказивач | How to

Како да искључите уграђен PDF приказивач

Напомена: Овај чланак не важи за Вашу верзију Firefox-а. Захтева најновију верзију Firefox-а release коју можете преузети са mozilla.org/firefox.

Ако не желите да користите уграђен PDF приказивач, можете да користите друге PDF приказиваче као што су Adobe Reader, Nitro PDF Reader или Sumatra PDF Adobe Reader, MozPlugger, или KParts plugin Mac OS Preview или Schubert|it PDF Browser Plugin.

Да бисте се пребацили са уграђеног PDF приказивача на неки други PDF приказивач:

  1. При врху Firefox прозора кликните дугме Firefox и затим одаберите ОпцијеПри врху Firefox прозора кликните мени Алатке и затим одаберите ОпцијеНа траци са менијима кликните мени Firefox и одаберите Опције...При врху Firefox прозора, кликните на мени Уређивање и одаберите Опције
  2. Одаберите панел Програми.
  3. Нађите Portable Document Format (PDF) у листи и кликните на њега да бисте га обележили.
  4. Кликните на стрелицу на падајућој листи у колони Дејство за горе наведену ставку и одаберите PDF приказивач који желите да користите.

    PDFviewer&plugin-Fx19
    Напомена: Ако желите да приказујете PDF датотеке у Firefox-у користећи прикључак уместо спољне апликације за приказивање PDF , одаберите Користи Име PDF приказивача (за Firefox).
  5. Кликните на дугме У реду да затворите прозор за подешавањаКликните на дугме У реду да затворите прозор за подешавањаЗатворите прозор за подешавања
Was this article helpful?

Please wait...

These fine people helped write this article: iceccold, civas. You can help too - find out how.
Get support for another platform:
Customize this article

Firefox