Извоз забелешки у Оперу

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Можете да извезете Ваше Фајерфокс забелешке ради употребе у другим прегледачима. Овај чланак Вам показује како да извезете Ваше Фајерфокс забелешке и како да их увезете у Оперу.

 • За упутства о премештању Ваших Фајерфокс података на другу Фајерфокс инсталацију, погледајте Moving your Firefox bookmarks and settings.
 • Да бисте увезли Ваше РСС/АТОМ (RSS/ATOM) вести у Оперу, ми Вам препоручујемо да за извоз користите екстензију OPML Support.

Извоз забелешки из Фајерфокса

 1. Кликните на дугме за забелешке Bookmarks button win 2 које се налази са десне стране навигационе тракеНа мени траци кликните на ЗабелешкеНа врху Firefox прозора кликните на Забелешке мени и одаберите Прикажи све забелешке да бисте отворили прозор библиотеке.

 2. На траци за алатке на прозору библиотеке кликните f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Увоз и архивирање и одаберите Извези забелешке у HTML....
  Exporting HTML Bookmarks - Win fx7
 3. У прозору за извоз датотеке забелешке изаберите локацију на којој ћете сачувати датотеку која је аутоматски названа bookmarks.html. Радна површина (desktop) је добра локација, али долази у обзир свака локација која се лако памти.
 4. Кликните дугме Save. Прозор за извоз датотеке забелешке ће се затворити.
 5. Затворите прозор библиотеке.

Ваше забелешке су успешно извезене из Фајерфокса, да их увезете у Оперу пређите на следећи део.


Увоз забелешки у Оперу

 1. Покрените Оперу.
 2. Кликните на дугме Menu, одаберитеКликните на Bookmarks мени и одаберите Manage Bookmarks.... Језичак са забелешкама ће се отворити.
 3. У језичку са забелешкама кликните на File и одаберите Import Firefox Bookmarks....

  Export Bookmarks Opera - Win  Export Bookmarks Opera - Mac

 4. Пронађите bookmarks.html датотеку коју сте претходно направили и кликните на дугме Open. Појавиће се прозор који Вас обавештава да су Ваше забелешке увезене.
 5. Кликните на дугме OK.Поделите овај чланак: http://mzl.la/LLEo6n

These fine people helped write this article: civas, ofimaestro. You can help too - find out how.