On Tuesday November 28th from 9:00AM PT - 12PM PT (5:00PM UTC - 8PM UTC), we will be performing system maintenance on support.mozilla.org. During the maintenance period, users will not be able to sign in to the website, and all users signed in at the start of the maintenance period will be signed out.

Ky sajt do të funksionojë me kufizime, teksa bëjmë mirëmbajtjen e tij për të përmirësuar punën tuaj. Nëse një artikull nuk e zgjidh problemin tuaj dhe dëshironi të bëni një pyetje, kemi bashkësinë tonë të asistencës, e gatshme për t’ju ndihmuar, te @FirefoxSupport në Twitter dhe/r/firefox në Reddit.

Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Firefox private browsing trims request referrer headers.

  • 1 përgjigje
  • 1 e ka hasur këtë problem
  • 8 parje
  • Përgjigjja më e re nga philipp

more options

A site I develop for checks authenticity by checking a passed value confirming it it valid for a given referring url. The request has a referrer header which in regular windowed firefox is the full url of the requesting site. In private browsing mode the referrer header is only the host part of the url and does not contain the full path. It is the path that is commonly required to verify the site. Is this expected behaviour or a bug?

This has been confirmed both on macOS and Windows 10 using Firefox Quantum 61.0.

A site I develop for checks authenticity by checking a passed value confirming it it valid for a given referring url. The request has a referrer header which in regular windowed firefox is the full url of the requesting site. In private browsing mode the referrer header is only the host part of the url and does not contain the full path. It is the path that is commonly required to verify the site. Is this expected behaviour or a bug? This has been confirmed both on macOS and Windows 10 using Firefox Quantum 61.0.

Krejt Përgjigjet (1)

more options