What is a badge?

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

A badge is a symbol or indicator of an accomplishment, skill, quality or interest. A “digital badge” is an online record of achievements, tracking the recipient’s communities of interaction that issued the badge and the work completed to get it. Digital badges can support connected learning environments by motivating learning and signaling achievement both within particular communities as well as across communities and institutions. (Source: Erin Knight's White Paper)

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër