Template:androidmenu

Ky artikull nuk mirëmbahet më, ndaj lënda e tij mund të jetë e vjetruar.

Prekni butonin Menu Android Menu Button poshtë skenës, përzgjidhni Më Tepër dhe mandej zgjidhni Rregullime.

Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.