How to switch between or quit apps

Askush nuk e ka përkthyer ende këtë artikull. Merrni pjesë dhe ndihmoni që të mbarojë kjo punë!

Open The Application Manager

To open the Application Manager, tap and hold the home button.

App Manager

  1. Swipe left or right to navigate directly to another open application.
  2. Tap the thumbnail image of an app to view it.

Quitting An Application

To close a running application, open the Application Manager and either swipe up the thumbnail of the application you wish to close, or hit the close button on the upper left side of the application.

How to close an appShare this article: http://mzl.la/Yedh3c

Qe i dobishëm ky artikull? Ju lutemi, prisni...

Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Verdi, scoobidiver, feer56, Swarnava, mluna, iNerd, tjovanovic. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.