I can't import Facebook contacts on the ZTE Open sold on Ebay

Askush nuk e ka përkthyer ende këtë artikull. Merrni pjesë dhe ndihmoni që të mbarojë kjo punë!

When you try to import your Facebook contacts on the ZTE Open smartphone (sold on ZTE's Ebay store) you'll get the error: Invalid App ID:323 error. This is a known issue that is being worked on. Unfortunately, there isn't a solution at this time. We'll update this article as soon as we have one.

Share this article: http://mzl.la/16UFWFZ

Qe i dobishëm ky artikull? Ju lutemi, prisni...

Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Verdi, feer56, mluna, rabbihossain. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.