Bëhuni Pjesë e Ushtrisë sonë të të Mrekullueshmëve

E doni Firefox-in? E doni Twitter-in?

Tani mund t’i ndërthurni të dyja dhe të ndihmoni përdoruesit e Firefox-it përmes Twitter-it. Kryhet shpejt, është e lehtë, dhe nuk lypset të jeni superyll informatike për ta bërë. E quajmë Armata e të Mahnitshmes.

Është zbavitëse, ngjitëse dhe Mahnia jeni ju!

Regjistromë »

Ndihmoni përdorues në Twitter

Si funksionon

1
Regjistrohuni si vullnetar
2
Shkoni te Armata e të Mahnitshmes
3
Lidhuni me llogarinë tuaj në Twitter
4
Përgjigjjuni në Twitter përdoruesve që kanë nevojë. Është shumë e lehtë me përgjigjet tona konservë.
1 cicërimë mund t’i kursejë dikujt ditën