Zobrazenie otázok označených: Zobraziť všetky otázky

Syncing destroys my homepage every time

On my main laptop I built a nice homepage with shortcuts that I use regularly. I would like this exact homepage on all the devices where I sign in with my Firefox account… (ďalšie informácie)

On my main laptop I built a nice homepage with shortcuts that I use regularly. I would like this exact homepage on all the devices where I sign in with my Firefox account. Instead, every time I sign into a new device and sync, my homepage is completely destroyed and scrambled on all devices, including my main laptop and I have to painstakingly recreate the homepage I want. What is going wrong here? How can I set up one homepage on one device that will be synced to all other devices?

Otázku položil(a) JJ Pred 1 mesiacom

Posledná odpoveď od JJ Pred 1 mesiacom

My data of firefox account has missed after ubuntu update.

Hello, I have too many information in my Firefox account but. Before updating I was logout from account and logged only when upgrade is completed. But when I have logged… (ďalšie informácie)

Hello,

I have too many information in my Firefox account but. Before updating I was logout from account and logged only when upgrade is completed. But when I have logged I have noticed that my account don't have any data/password so on. How can I recover it? Is it possible to contact Mozilla support to request to restore my account and tell me why it has been removed?

Otázku položil(a) Dmytro Pred 1 mesiacom

Posledná odpoveď od jonzn4SUSE Pred 1 mesiacom

Soundcloud fails to load except in incognito mode

Hello, The past few weeks I have run into the issue where Soundcloud fails to load and returns an error. This is circumvented multiple ways. Either I open soundcloud in … (ďalšie informácie)

Hello,

The past few weeks I have run into the issue where Soundcloud fails to load and returns an error. This is circumvented multiple ways. Either I open soundcloud in incognito mode and it works fine, or I clear the cache in normal mode. BUT in the second option soundcloud only works during the first visit.

I found a previous question asked here detailing the same exact issue but nobody found a solution that worked. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1346767

Other info I think would be useful: Soundcloud works on my laptop running the same exact profile for firefox. Hinting to me that something else on my computer is in the way.

Deleting all history, cookies, cache, extensions; has not helped

I have attached the images below just as the previous poster has. Including the console log filled with errors.

Hopefully someone can help with this headache!

Otázku položil(a) Dean Pred 4 mesiacmi

Posledná odpoveď od nbui Pred 2 mesiacmi

  • Vyriešené

Can't attach or download files

If I try to attach or download (only with the Always ask you where to save files option turned on) a file in any website, the browser doesn't open the Files window. Drag… (ďalšie informácie)

If I try to attach or download (only with the Always ask you where to save files option turned on) a file in any website, the browser doesn't open the Files window. Drag and drop works. I am able to choose the download folder from the settings and upload any folder, though.

I'm running Firefox 103.0.1 on Linux Ubuntu 22.04 LTS.

Otázku položil(a) gabrielegagliardi23 Pred 2 mesiacmi

Na otázku odpovedal(a) jonzn4SUSE Pred 2 mesiacmi

Just got 103.0.1 update, and bookmarks sidebar has disappeared. No luck finding any way to get it back. What the hell?

So, Firefox automatically updated (to 103.0.1), and somehow or other the sidebar with all the bookmarks disappeared. Normally, this would take me about 10 seconds to find… (ďalšie informácie)

So, Firefox automatically updated (to 103.0.1), and somehow or other the sidebar with all the bookmarks disappeared. Normally, this would take me about 10 seconds to find where the function was hidden, and turn it back on. No big deal--just a petty nuisance. Now, however, this function has been hidden so well, that I have no clue where to look.

I understand that interfaces change, and not everyone works the same way, but that's no excuse for flat out taking away a tool that some people (no matter how small a minority) still use on a regular basis, just in the dubious name of 'fashion.' Leave well enough alone. If I wanted my tools changed and moved on an irregular and capricious basis, I'd stick to Microsoft.

Now, please tell me how to get my bookmarks side bar back, or put together an update that makes it functional again.

Otázku položil(a) koohii Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od bowesfam Pred 2 mesiacmi

Images not printing at correct size but rest of page is :-(

When I create a file to print in Firefox ( in this case from Etsy ) the preview looks ok but when the file is printed or saved as a PDF then the text parts of the file ar… (ďalšie informácie)

When I create a file to print in Firefox ( in this case from Etsy ) the preview looks ok but when the file is printed or saved as a PDF then the text parts of the file are ok ... but the images are much too large.

You can see this on the attached images ... how it should look and how its coming out!?

Any help gratefully received :-)

Otázku položil(a) ed209 Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od jscher2000 - Support Volunteer Pred 2 mesiacmi

  • Vyriešené

firefox switching to tab with login prompt everytime on startup

everytime I open firefox, it automatically switches tabs like these which require authentication to log in. even though their password is saved, I am still required to cl… (ďalšie informácie)

everytime I open firefox, it automatically switches tabs like these which require authentication to log in. even though their password is saved, I am still required to click in sign-in button.

Its really annoying that these kind of tabs get opened automatically, and then I have to switch back. Is there a way to disable this autoswitch or better, let the authentication happen automatically since the password is already stored ?

Otázku položil(a) kushagraR Pred 3 mesiacmi

Na otázku odpovedal(a) cor-el Pred 3 mesiacmi

Can I completely disable audio system in firefox?

Imaging there is some bug in the audio driver on your operating system Any call you made to any audio-playing API will lead to severe problems (e.g. segmentation fault) H… (ďalšie informácie)

Imaging there is some bug in the audio driver on your operating system Any call you made to any audio-playing API will lead to severe problems (e.g. segmentation fault) How can you use firefox in that environment? How to prevent firefox from calling ANY audio-related APIs?

That buggy audio service on my OS is pipewire (bug still exists in latest version 1:0.3.56) Firefox randomly freezes when a sound is played, and the freeze may lasts for minutes

One day when firefox froze again I opened gdb and attached to it Here is partial output of GDB: [New LWP 43932] [Thread debugging using libthread_db enabled] Using host libthread_db library "/usr/lib/libthread_db.so.1". 0x00007fa0f4bb9346 in ?? () from /usr/lib/libc.so.6 (gdb) bt

  1. 0 0x00007fa0f4bb9346 in () at /usr/lib/libc.so.6
  2. 1 0x00007fa0f4bbbb60 in pthread_cond_wait () at /usr/lib/libc.so.6
  3. 2 0x00007fa0c8adeaad in pa_threaded_mainloop_wait () at /usr/lib/libpulse.so.0
  4. 3 0x00007fa0adfa7929 in pulse_driver_open () at /usr/lib/libcanberra-0.30/libcanberra-pulse.so
  5. 4 0x00007fa0be851b1e in () at /usr/lib/libcanberra.so.0
  6. 5 0x00007fa0be851e2d in ca_context_open () at /usr/lib/libcanberra.so.0
  7. 6 0x00007fa0be8441e8 in () at /usr/lib/libcanberra-0.30/libcanberra-multi.so
  8. 7 0x00007fa0be8445b8 in multi_driver_open () at /usr/lib/libcanberra-0.30/libcanberra-multi.so
  9. 8 0x00007fa0be851b1e in () at /usr/lib/libcanberra.so.0
  10. 9 0x00007fa0be85255b in ca_context_play_full () at /usr/lib/libcanberra.so.0
  11. 10 0x00007fa0be852a2c in ca_context_play () at /usr/lib/libcanberra.so.0
  12. 11 0x00007fa0ed8a7ce9 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  13. 12 0x00007fa0eda65ffc in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  14. 13 0x00007fa0eda7182d in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  15. 14 0x00007fa0eda7062c in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  16. 15 0x00007fa0eda70864 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  17. 16 0x00007fa0ecb9db95 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  18. 17 0x00007fa0eb73701c in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  19. 18 0x00007fa0e9b88874 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  20. 19 0x00007fa0e9b7796a in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  21. 20 0x00007fa0ea70d634 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  22. 21 0x00007fa0eaaa2265 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  23. 22 0x00007fa0eaa29fe0 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  24. 23 0x00007fa0eaa2914e in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  25. 24 0x00007fa0eaa2832f in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  26. 25 0x00007fa0eaa24160 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  27. 26 0x00007fa0eaa8c429 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  28. 27 0x00007fa0eb1f7d4a in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  29. 28 0x00007fa0ea018797 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  30. 29 0x00007fa0ea011194 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  31. 30 0x00007fa0ea00f9f5 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  32. 31 0x00007fa0eadc0a41 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  33. 32 0x00007fa0eb77374d in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  34. 33 0x00007fa0eb465d95 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  35. 34 0x00007fa0ea511e17 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  36. 35 0x00007fa0ea5104b0 in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  37. 36 0x00007fa0ea50f6ed in () at /usr/lib/firefox/libxul.so
  38. 37 0x0000559777cce032 in ()
  39. 38 0x00007fa0f4b592d0 in () at /usr/lib/libc.so.6
  40. 39 0x00007fa0f4b5938a in __libc_start_main () at /usr/lib/libc.so.6
  41. 40 0x0000559777cdd7f5 in _start ()

(gdb)

Otázku položil(a) aleck099 Pred 2 mesiacmi

Printing from Website, Images are magnified and cutoff, Text is okay

Trying to print from a County Property Record that has a mixture of text and images (such as floor plan's, house pictures, etc). The print preview shows correctly. All im… (ďalšie informácie)

Trying to print from a County Property Record that has a mixture of text and images (such as floor plan's, house pictures, etc). The print preview shows correctly. All images are full view and to scale, text is clear and to scale. The paper printout however has all of the Images magnified and only part of the Image is showing within the image frame. All text prints fine. I can print to a pdf and all is good matching the print preview. I can then print from the pdf and all is still good on paper. The Problem is only when printing directly from the website print preview to paper. I do not have any problems printing the same website from Safari or Chrome. I have tried from my home network, my Mac to my Brother printer. Then from a friends home network, their Mac to their Brother and HP printers and the issue is the same. Definitely not a hardware issue and same symptoms on different instances of Firefox. My workaround is to first print to pdf and then print the pdf to paper but would prefer a direct solution. Appreciate any help in resolving!

Otázku položil(a) bjennings21 Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od bjennings21 Pred 2 mesiacmi

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (ďalšie informácie)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Otázku položil(a) EternalStudent Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od niketgada Pred 3 mesiacmi

  • Vyriešené

Symbols Don't display correctly in Firefox

I have an odd issue with Firefox that has gone on for some time. Certain symbols don't show up correctly. I've included an example with Google Calendar showing what I ge… (ďalšie informácie)

I have an odd issue with Firefox that has gone on for some time. Certain symbols don't show up correctly.

I've included an example with Google Calendar showing what I get with Firefox and the correct display using Chrome.

Is this some obscure setting that I need to fix?

Otázku položil(a) gunrunnerjohn Pred 3 mesiacmi

Na otázku odpovedal(a) cor-el Pred 3 mesiacmi

Incomplete bookmark syncing on new device

When I switched from Safari to Firefox on my MacBook Air, my safari bookmarks migrated as "imported". Now, a few years later, I have placed Firefox on my Iphone and Ipad,… (ďalšie informácie)

When I switched from Safari to Firefox on my MacBook Air, my safari bookmarks migrated as "imported". Now, a few years later, I have placed Firefox on my Iphone and Ipad, but when I sync the "imported" bookmarks did not migrate, nor did the toolbar bookmarks. All other bookmarks migrated.

Otázku položil(a) michaelholdeman Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od willjoe24421 Pred 3 mesiacmi

Transfering saved bookmarks and tabs

Hello, my old computer died and got a new one. I signed in Firefox but I don't know how to transfer all of the bookmarks and saved toolbars from the old computer. Unfortu… (ďalšie informácie)

Hello,

my old computer died and got a new one. I signed in Firefox but I don't know how to transfer all of the bookmarks and saved toolbars from the old computer. Unfortunately, I'm not able to turn on the old computer anymore so I was wondering if there is a way to retrieve this info.

Thank you so much, I appreciate any help you can offer.

Francesca

Otázku položil(a) Kikadance Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od cor-el Pred 3 mesiacmi

Still third-party cookie despite deactivation by default

Dear community, I understand that tracking of third-party cookies is now FireFox' default. However, I put my FireFox privacy options to "strict" and opened the website tu… (ďalšie informácie)

Dear community,

I understand that tracking of third-party cookies is now FireFox' default. However, I put my FireFox privacy options to "strict" and opened the website tui.com. What I see in the web developer tools is that several cookies are set, which are not tui.com itself (please see screenshot). The first might be exlainable since it is a subdomain (?), but why are the second and third set? However, when clicking on the data protection icon in form of a shield next to the "ssl-lock" I see a lot of ther third party cookies are prevent. Why arent the second and third in the screenshot?

Thank you very much for your time!

Felix

Otázku položil(a) felix.wirth Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od cor-el Pred 3 mesiacmi

  • Vyriešené

Access Denied

Howdy! Whether I use Google or DuckDuckGo or FireFox, I get this message at the VitaCost.com website when searching for products. I can get to the website via http or ht… (ďalšie informácie)

Howdy!

Whether I use Google or DuckDuckGo or FireFox, I get this message at the VitaCost.com website when searching for products. I can get to the website via http or https but this message stops me from ordering.

Access Denied You don't have permission to access "http://www.vitacost.com/Search.aspx?" on this server. Reference #18.94467b68.1660002130.7f6a9bb

Can any one give me a clue?

God Bless y'all for any help provided.

Irish Texan

Otázku položil(a) desmond1 Pred 3 mesiacmi

Na otázku odpovedal(a) jscher2000 - Support Volunteer Pred 3 mesiacmi

choppy video and high cpu usage

Hi I am running Firefox 103 on my lenovo thinkpad T570 running windows 10. Streaming any video (e.g. BBC iPlayer or GCN+ or any source I have tried) Video very choppy, fr… (ďalšie informácie)

Hi I am running Firefox 103 on my lenovo thinkpad T570 running windows 10. Streaming any video (e.g. BBC iPlayer or GCN+ or any source I have tried) Video very choppy, freezes for several seconds while audio continues as normal. this is essentially unusable. Task manager shows firefox running at 70% or more I have tried all the power management settings and that makes no difference. The Nvidia Gforce940 appears not to be used at all. All my drivers are up to date I have tried firefox troubleshoot mode, which makes no difference full screen mode or not makes no difference (its a 4k screen so I wondered if it was doing some kind of upscaling) makes no difference whether I run on external monitor or internal. Also makes no difference whether the laptop is connected to my thunderbolt dock or not. I can run the same content side by side in Chrome. Chrome displays the video smoothly with no glitches at all and consumes around 16% CPU (still no Nvidia GPU utilisation)

This problem does not happen on my other PC, a 5 year old Intel NUC, with i5 cpu, also running win 10 connected to my TV.

If i can't fix this I will have to very reluctantly revert to Chrome for video streaming I havent worked uot how to obtain the troubleshooting info to share but happy to do this if necessary

many thanks John

Otázku položil(a) jcpw Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od jcpw Pred 3 mesiacmi

Vidos flicks rapidly and stop playing

Facebook Video just keep flickering Rapidly and won't play. Using the latest Firefox browser. Even same happens in Youtube. This problem was not there in previous version… (ďalšie informácie)

Facebook Video just keep flickering Rapidly and won't play. Using the latest Firefox browser. Even same happens in Youtube. This problem was not there in previous versions, only happening since some newer firefox. Computer config included in picture herewith. Error Not happening in my old Microsoft Edge browser

Otázku položil(a) Dipangkar Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od Dipangkar Pred 3 mesiacmi

Youtube Videos Never Loading?

Hi all- I've recently switched to firefox and my only complaint is that Youtube does not appear to be functioning it well. Frequently videos will just never load, remaini… (ďalšie informácie)

Hi all-

I've recently switched to firefox and my only complaint is that Youtube does not appear to be functioning it well. Frequently videos will just never load, remaining a black screen with the circle spinning. The rest of the page loads, but not the video itself. I've left one of these pages open for four hours and it did not load at all during that time.

Once I had a video that was playing just fine, and I accidentally hit another video on the side of the screen. When I went back to the one that had been playing, it was now a black screen and the endless loading circle.

There doesn't seem to be any rhyme or reason to which videos will actually play and which will not, other than I've noticed it happen a bit more frequently on videos uploaded in the past twenty four hours.

I've uninstalled the browser and reinstalled it, cleared my cookies and cache, made sure firefox is up to date, everything I can think of doing. I've not been able to find anyone else mentioning having an issue with this. No other browser on my laptop seems to do this with youtube, just firefox.

Any suggestions? It's getting pretty frustrating.

Otázku položil(a) charlielklenk Pred 3 mesiacmi

Posledná odpoveď od charlielklenk Pred 3 mesiacmi

  • Vyriešené

Yahoo mail menu buttons not working, can't delete or anything

None of the menu buttons work at the top of yahoo mail in firefox when an e-mail is open, I am able to use these in Microsoft Edge. Until the last update of firefox they … (ďalšie informácie)

None of the menu buttons work at the top of yahoo mail in firefox when an e-mail is open, I am able to use these in Microsoft Edge. Until the last update of firefox they worked so something broke in the latest release 103.0.1 is my guess. I restarted without extensions and still broken.

Otázku položil(a) jfelber Pred 3 mesiacmi

Na otázku odpovedal(a) jfelber Pred 3 mesiacmi