Zobrazenie otázok označených: Zobraziť všetky otázky
  • Vyriešené

Dead keys not working only in a specific profile

Today I noticed that typing characters with accents like á, ã, â, etc. doesn't seem to work at all from firefox, they all end up ignoring the dead key and just typing the… (ďalšie informácie)

Today I noticed that typing characters with accents like á, ã, â, etc. doesn't seem to work at all from firefox, they all end up ignoring the dead key and just typing the letter itself. It can render them just fine and I can paste them from another app normally too, but actually typing them is impossible from firefox.

After trying to troubleshoot, I eventually found out a few things: - iBus is not at fault, since it works in every other app and I even restarted it, but the problem persists - This only happens in my main profile, newly created profiles don't have that problem - The problem still happens on troubleshoot mode (as long as it is my main profile) - Compose key also doesn't work (I don't want to use compose key anyway, because my keyboard has specialized dead keys, but I at least tried it)

I suspect the problem lies in a setting on about:config that's different from newly created profiles, but I have no idea which and Ctrl+F searching this site doesn't show any relevant configuration that might be the culprit.

Otázku položil(a) Kazuma Pred 1 týždňom

Na otázku odpovedal(a) Kazuma Pred 1 týždňom

  • Vyriešené

Hotmail through Firefox breaks my network card

I had a few issues with Hotmail and Firefox in the past as described in other posts. Now it has stepped up a gear. I can use the internet for anything, but the moment I o… (ďalšie informácie)

I had a few issues with Hotmail and Firefox in the past as described in other posts. Now it has stepped up a gear. I can use the internet for anything, but the moment I open my Hotmail account in Firefox my Lan card stops working. At first I had no idea it was Hotmail, I tried everything from switching cables to using wifi only. When it happened on wifi I realised every time I went into Hotmail on Firefox my network card stopped functioning and I had to restart the computer. The thing is, when I use Hotmail through Microsoft Edge nothing happens and all is well with the world!!! No network card shutdown. I could read between the lines but I'm no conspiracy theorist, however, I don't think the problem is with Firefox. Is there any solution? I don't use Edge and I don't want to start.

Otázku položil(a) M Donaldson Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 3 týždňami

  • Vyriešené

Issues With Websites Loading/Re-Directing - Firefox Browser Only PC and Mac OS

When attempting to load a number of different web pages such as Quickbooks Online Apps, the page displays "Loading Apps..." with a spinning wheel, but never redirects to … (ďalšie informácie)

When attempting to load a number of different web pages such as Quickbooks Online Apps, the page displays "Loading Apps..." with a spinning wheel, but never redirects to the Apps page; the site hangs forever. On other browsers there are no issues; it eventually switches to the correct page. In Firefox Browser I have tried adding exceptions in Settings --> Privacy & Security --> Manage Exceptions. No change. Thoughts?

Otázku položil(a) jransom18 Pred 3 týždňami

Na otázku odpovedal(a) jransom18 Pred 2 týždňami

  • Vyriešené

Is there a way to turn off tracking URL fragment insertion from the release notes page when clicking "What's New" in the Firefox update modal?

Is there a way to turn off tracking URL fragment insertion from the release notes page when clicking "What's New" in the Firefox update modal? When I click "What's New" … (ďalšie informácie)

Is there a way to turn off tracking URL fragment insertion from the release notes page when clicking "What's New" in the Firefox update modal?

When I click "What's New" in this modal (see Screenshot 1), it loads the release notes page for my current version (although it really should load the release notes page for the version it wants me to upgrade to, but that's another issue altogether), and inserts a bunch of tracking URI fragments onto the URL (see Screenshot 2).

Is there a way (in Settings, about:config, Windows Registry, etc.) to disable that fragment insertion?

Otázku položil(a) Tyler Pred 2 týždňami

Na otázku odpovedal(a) jscher2000 - Support Volunteer Pred 2 týždňami

  • Vyriešené

Firefox takes ages to launch on my fedora 40

After upgrading to fedora 40, firefox just takes ages to boot up, even when it's running if I want to open a new window it still takes ages to run. I have tried uninstall… (ďalšie informácie)

After upgrading to fedora 40, firefox just takes ages to boot up, even when it's running if I want to open a new window it still takes ages to run. I have tried uninstalling it and deleting it's data but with no luck. The issue still presists.

Otázku položil(a) alinada Pred 3 týždňami

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 3 týždňami

  • Vyriešené

WebGL creation failed after reinstalling lbgl1* libegl*

I am using the apt version of firefox v125.0.2 (64-bit). I do not have a dedicated GPU - I use my intel core's internal gpu only Intel Corporation HD Graphics 620 (rev 02… (ďalšie informácie)

I am using the apt version of firefox v125.0.2 (64-bit). I do not have a dedicated GPU - I use my intel core's internal gpu only Intel Corporation HD Graphics 620 (rev 02).

I used to play this game named narrow.one, which before I reinstalled the mentioned libraries, was working fine except for crashing a few times. I thought these libraries were causing some issue, so I tried reinstalling them.

I reinstalled the libraries using: `sudo apt install --reinstall --fix-missing libgl1* libegl*`

After installation, I start getting that error. So, I tried reinstalling firefox (using the same command), and then restarting the laptop - but of no use. Chrome seems to be running WebGL, including the game.

In firefox, on the https://get.webgl.org/ page, I see Hmm. While your browser seems to support WebGL, it is disabled or unavailable. If possible, please ensure that you are running the latest drivers for your video card.

After that, I also tried reinstalling `libopengl0` and `libglu1-mesa` and `intel-microcode`, but of no use. Running although, `sudo intel_gpu_top` and then chrome, it seems that the GPU is in use by chrome as well.

I then go to about:support. It shows me the images I have attached. Reading the logs, there several `blocklisted` values in `Decision Log` section. I suspect that's the cause of this issue, but then I don't know how can I un-blocklist the blocklisted things, and even after that, why does Chrome runs webgl if these are blocklisted?

Running `glxinfo -B`, I get the following: `name of display: :0 display: :0 screen: 0 direct rendering: Yes Extended renderer info (GLX_MESA_query_renderer):

   Vendor: Intel (0x8086)
   Device: Mesa Intel(R) HD Graphics 620 (KBL GT2) (0x5916)
   Version: 23.2.1
   Accelerated: yes
   Video memory: 7697MB
   Unified memory: yes
   Preferred profile: core (0x1)
   Max core profile version: 4.6
   Max compat profile version: 4.6
   Max GLES1 profile version: 1.1
   Max GLES[23] profile version: 3.2

OpenGL vendor string: Intel OpenGL renderer string: Mesa Intel(R) HD Graphics 620 (KBL GT2) OpenGL core profile version string: 4.6 (Core Profile) Mesa 23.2.1-1ubuntu3.1 OpenGL core profile shading language version string: 4.60 OpenGL core profile context flags: (none) OpenGL core profile profile mask: core profile

OpenGL version string: 4.6 (Compatibility Profile) Mesa 23.2.1-1ubuntu3.1 OpenGL shading language version string: 4.60 OpenGL context flags: (none) OpenGL profile mask: compatibility profile

OpenGL ES profile version string: OpenGL ES 3.2 Mesa 23.2.1-1ubuntu3.1 OpenGL ES profile shading language version string: OpenGL ES GLSL ES 3.20`

I do not know much about OpenGL, but reading the above stuff, I suppose my GPU is in use and also has a compatible driver (although I am not sure).

Also, running `glxdemo`, `glxheads`, and `glxgears` seems to be rendering stuff.

Should I reinstall firefox after purging it first? Please help.

Thanks!

Otázku položil(a) Lakshay Rohila Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 1 mesiacom

  • Vyriešené

Why did my firefox profile jump from 120MB to 745MB suddenly?

The increase happened here: /storage/permanent/chrome/idb/3870112724rsegmnoittet-es.files/ 79 files taking 590MB created in 3 minutes, out of nowhere. Why were all these… (ďalšie informácie)

The increase happened here: /storage/permanent/chrome/idb/3870112724rsegmnoittet-es.files/

79 files taking 590MB created in 3 minutes, out of nowhere. Why were all these large files created?

Using Linux Mint, Firefox 125.0.2

Otázku položil(a) Tony Pred 3 týždňami

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 3 týždňami

  • Vyriešené

Mouse-click + modifier key to open a link in private mode?

I'd like to be able to open a link in private mode by holding down some modifier key, then clicking on the link. There are many times that I want to open a link in privat… (ďalšie informácie)

I'd like to be able to open a link in private mode by holding down some modifier key, then clicking on the link. There are many times that I want to open a link in private mode, and a keypress + click would be the quickest way to do it given that one hand typically remains at the keyboard while I use the mouse/trackpad.

I've even added a toolbar button to open a new private browsing window, then dragged and dropped a link onto the button, but that gets a circle with slash icon and nothing more.

Others have asked this question, so, to be clear, none of the following address my question: copying the link then opening the private browsing window & pasting the link, using a customized shortcut/bookmark, opening Firefox in private mode via command line, right-clicking the link then selecting "Open link in new private window".

Thanks for any advice and thank you, Mozilla, for Firefox!

Otázku položil(a) TAP Pred 3 týždňami

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 3 týždňami

  • Vyriešené

4K YouTube Videos Stuttering One One Specific Channel

So I'm having issues playing 4K videos fully on one YouTube channel: https://www.youtube.com/@ClearviewDriving For some reason anything above 1080p gives me bad stutteri… (ďalšie informácie)

So I'm having issues playing 4K videos fully on one YouTube channel: https://www.youtube.com/@ClearviewDriving

For some reason anything above 1080p gives me bad stuttering but on other channels videos don't stutter or freeze when playing 1440p or 4K quality.

Firefox is updated, I don't use Extensions other than Ad Blocker and I have that off on YouTube anyway. Seems strange that it'd only affect one specific channel.

I have a very good gaming PC too so the hardware isn't the issue.

Otázku položil(a) Mattt_PC Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 4 týždňami

  • Vyriešené

Lost bookmarks

A couple of months ago, I suddenly lost all my saved bookmarks, plus the ones on my toolbar. Strange thing is, all the folders and sub-folders I created are still there, … (ďalšie informácie)

A couple of months ago, I suddenly lost all my saved bookmarks, plus the ones on my toolbar. Strange thing is, all the folders and sub-folders I created are still there, they're just all empty.

Can I get them back somehow? I've been collecting them for years so can't replace them all!

Firefox 125.2 iMac OS x10.15

Otázku položil(a) amanda52 Pred 4 týždňami

Na otázku odpovedal(a) jscher2000 - Support Volunteer Pred 3 týždňami

  • Vyriešené

Window to https://0.0.0.1/ opens automatically all the time

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:125.0) Gecko/20100101 Firefox/125.0 Steps to reproduce: Use Firefox only once (Youtube,gogele,etz Actual resul… (ďalšie informácie)

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:125.0) Gecko/20100101 Firefox/125.0

Steps to reproduce:

Use Firefox only once (Youtube,gogele,etz

Actual results:

Window to https://0.0.0.1/ opens automatically all the time

Expected results:

Use this website without being automatically redirected to https://0.0.0.1/.

Otázku položil(a) Sebastian Becker Pred 4 týždňami

Na otázku odpovedal(a) Paul Pred 4 týždňami

  • Vyriešené

Homescreen bug - blank survey

A blank survey pops up in my homepage each time I open Firefox, I haven't filled it yet since I don't know what it entails and what it is about. There is no option to clo… (ďalšie informácie)

A blank survey pops up in my homepage each time I open Firefox, I haven't filled it yet since I don't know what it entails and what it is about. There is no option to close it either, and it seems bugged as it isn't going away even after updating the version of Firefox, it is still present on 125.0.2 version. Kindly assist regarding the same. I have attached a picture of the same herewith.

Otázku položil(a) johnghosting Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) jscher2000 - Support Volunteer Pred 1 mesiacom

  • Vyriešené

Firefox Translation - Turn off

Hi. How come there is no option to turn off "Firefox Translation"? I speak three languages and every time I visit foreign web site, Firefox suggest translation to me. It… (ďalšie informácie)

Hi.

How come there is no option to turn off "Firefox Translation"? I speak three languages and every time I visit foreign web site, Firefox suggest translation to me. It's annoying.

Otázku položil(a) beyondlightless Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) cor-el Pred 1 mesiacom

  • Vyriešené

Spell Check (GB) highlighting false positives

I have language set to English (GB) but am being constantly annoyed with words like "colour" being underlined as badly spelt. Why aren't you using an English (GB) diction… (ďalšie informácie)

I have language set to English (GB) but am being constantly annoyed with words like "colour" being underlined as badly spelt. Why aren't you using an English (GB) dictionary?

Otázku položil(a) adampembs Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) zeroknight Pred 1 mesiacom

  • Vyriešené

Thin white border left when fit screen

Hi, i just got a new laptop (Asus Zephryus G16, 2560 x 1600 screen) and after installing Firefox there is a thin white border to the left of the screen when running in fi… (ďalšie informácie)

Hi, i just got a new laptop (Asus Zephryus G16, 2560 x 1600 screen) and after installing Firefox there is a thin white border to the left of the screen when running in fit screen. This problem is not present when in a windowed mode or in F11 full screen.

I tried updating the Intel Arc drivers but this did not fix the problem. Changing to compatibility mode also did not fix te problem.

PS: in the uploaded screenshots it is quite dificult to see the white line(because the background is also white), but when the image is viewed in a new tab it is visible.

Thanks

Otázku položil(a) Daellhin Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) Daellhin Pred 1 mesiacom

  • Vyriešené

Firefox displays the same name in the title bar for different profiles

In Linux Ubuntu I created 4 different launchers for 4 profiles. Firefox opens the different profiles correctly, but the name of Profile 4 is displayed in the title bar f… (ďalšie informácie)

In Linux Ubuntu I created 4 different launchers for 4 profiles.

Firefox opens the different profiles correctly, but the name of Profile 4 is displayed in the title bar for all windows. This causes confusion when I'm using the different profiles. Furthermore, the icon displayed in the icon bar is also the same for the 4 profiles, although I have configured a different icon for each profile. I ask for help as I need each instance to have its own name and icon displayed correctly.

The launchers look like this:

firefox-profile1.desktop: Name= Profile 1 Exec=firefox -P profile1 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile1.png

firefox-profile2.desktop Name=Profile 2 Exec=firefox -P profile2 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile2.png

firefox-profile3.desktop Name=Profile 3 Exec=firefox -P profile3 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile3.png

firefox-profile4.desktop Name=Profile 4 Exec=firefox -P profile4 --no-remote Icon=~/.local/share/icons/profile4.png

Otázku položil(a) Alex Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) Alex Pred 1 mesiacom

  • Vyriešené

Feature request: option to prevent videos from shifting after scrolling

Many, many websites now have this behavior: at the top of an article or blog post is an embedded video. (Or sometimes, partway through.) Scrolling past the video causes… (ďalšie informácie)

Many, many websites now have this behavior: at the top of an article or blog post is an embedded video. (Or sometimes, partway through.) Scrolling past the video causes it to jump to a sticky position in the lower right corner of the window. (See attached screenshot.) Also, even if various disable-autoplay boxes are ticked in my settings, the shifted video will always start playing.

Granted, most sites provide a little "X" to close the video. At worst, there is the pause option. But still, it's an annoyance to have to do this on soooo many sites, every time I visit to read something.

Key word there: read.

My point is: if I wanted to watch the video, I would have, when it was right there in front of me. Since I have scrolled past it, this ought to be an indication that I do not want to watch the video.

So, the request is some sort of option in Settings that would prevent this behavior. Enabling it would do nothing else to the page except prevent the behavior as described.

Thanks for listening!

Otázku položil(a) bjkeefe Pred 1 mesiacom

Na otázku odpovedal(a) Paul Pred 1 mesiacom