Zobrazenie otázok označených: Zobraziť všetky otázky

Comments not accepted in Youtube "Comment failed to post" since upping to 92

Cannot post any comments successfully on Youtube. Disabled adblock, etc. Get the error "Comment failed to post." This happened occasionally with earlier Firefox browser, … (čítať viac)

Cannot post any comments successfully on Youtube. Disabled adblock, etc. Get the error "Comment failed to post." This happened occasionally with earlier Firefox browser, but I assumed it was youtube auto-deleting my post for some keyword infraction.

Otázku položil(a) spiritgumm1 Pred 11 minútami

Costco.com website will not display store locations or product reviews when using FireFox browser

Costco.com website will not display store locations or product reviews when using FireFox browser. Website works fine when using Chrome browser. This is a recent proble… (čítať viac)

Costco.com website will not display store locations or product reviews when using FireFox browser. Website works fine when using Chrome browser. This is a recent problem as all info on the Costco website displayed properly with Firefox not that long ago. As an example, when I enter my zip code to find the closest stores, nothing is displayed now when a map and store list used to come up. I've tried changing various settings, but no go. Any advice would be appreciated...

Otázku položil(a) ME Pred 23 hodinami

Posledná odpoveď od ME Pred 7 hodinami

  • Vyriešené

Problem accessing https://www.thetrainline.com

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my log… (čítať viac)

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my login is successful, and the same using my iPhone or iPad. I have raised the issue with the operator of the website, but thought that maybe there is something that can fix the problem directly in Firefox ??

Otázku položil(a) olivier.p.thomas Pred 15 hodinami

Na otázku odpovedal(a) cor-el Pred 8 hodinami

LINKS DO NOT WORK

WHEN I CLICK ON A LING IN A WEB SITE-IT DOES NOT OPEN. I HAVE TO RIGHT CLICK AND THEN CLICK OPEN IN A NEW WINDOW EVEY TIME. IF I CANT FIX, I WILL HAVE TO GO BACK TO USING… (čítať viac)

WHEN I CLICK ON A LING IN A WEB SITE-IT DOES NOT OPEN. I HAVE TO RIGHT CLICK AND THEN CLICK OPEN IN A NEW WINDOW EVEY TIME. IF I CANT FIX, I WILL HAVE TO GO BACK TO USING GOOGLE

Otázku položil(a) rod18 Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od jscher2000 Pred 10 hodinami

As of today I am getting (forced) google.com.hk instead of google.com, how do I fix this?

It is insistent. I have found a 6 year old post that uses links that firefox no longer uses: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1092276 The instructions there n… (čítať viac)

It is insistent.

I have found a 6 year old post that uses links that firefox no longer uses: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1092276

The instructions there no longer seem to work, I deleted cookies, closed firefox and ran CCleaner, it is still always redirecting me to .hk.

The site looks different, shitty and keeps asking me to log in or agree to some bullshit settings.

Very strange, has anyone seen this before?

Otázku položil(a) Khan Solo Pred 13 hodinami

Posledná odpoveď od jscher2000 Pred 10 hodinami

Page redirects but only displays when "Esc" pressed

We have a strange problem. Two PCs, both Windows 10 (with all updates), Firefox (latest version). One one of them if I enter the website address www.boots.co.uk, within a… (čítať viac)

We have a strange problem. Two PCs, both Windows 10 (with all updates), Firefox (latest version).

One one of them if I enter the website address www.boots.co.uk, within a few seconds the website for www.boots.com is displayed. No problem.

On the other PC, if I enter "www.boots.co.uk" in the address bar, the page looks as though it's loading, but nothing happens unless I press "Esc" or click on the "X" on the Firefox toolbar. At that point the www.boots.com website is displayed straightaway.

I've looked at the Firefox settings on both PCs, and they match. I'm at a loss to know why the redirect is working on one PC but not on the other.

I've quoted the Boots website as an example, but it happens on other websites too. And yes, I'm aware that I could just type "www.boots.com" and go straight there - now I know that's the correct website address - but it's the principle of the thing!

If we use a different browser on the offending PC, the redirect works as it should.

Any ideas what's going on here? My IT knowledge isn't up to this kind of problem solving, I'm afraid.

Matthew

Otázku položil(a) Matthew B Pred 11 hodinami

I get a lot "Blocked Page" when navigating to a new domain in an open Firefox tab

This happens regularly for me, about 3 or 4 times per day. It used to be exclusively when I'm visiting https://translate.google.com. Today, however, it is also happening … (čítať viac)

This happens regularly for me, about 3 or 4 times per day. It used to be exclusively when I'm visiting https://translate.google.com. Today, however, it is also happening on twitter.com.

When it happens however, it has always been when I'm navigating to one of those domains in open tab that I was using. Also, it has always been when I'm relying on the bar's autocomplete (for example, when I start typing "tra" and the rest is auto completed to translate.google.com) and I tap the Enter key. No amount of refreshes fixes the problem even if I disable cache (I disabled it from the network inspector in the web developer tools). There's only one warning message in the console saying "This error page has no error code in its security info". Also, even if I change URLs while under any of these 2 domains in that "broken" tab, I keep getting a blocked page. Changing to another domain, for example, google.com works. For example, If I change from https://translate.google.com to: - https://twitter.com gives a broken page - https://twitter.com/firefox gives a broken page - https://translate.google.com/?sl=auto&tl=en&text=Hello%20word&op=translate gives a broken page - https://support.mozilla.org works


However, if I just go to the url bar and tap "Alt" + "Enter", the page successfully opens in a new tab.

I'm using Firefox on Mac.

Otázku položil(a) Danny Pred 18 hodinami

Posledná odpoveď od FredMcD Pred 15 hodinami

Swedish letters å, ä and ö.

Some fonts on some websites can not show swedish letters å, ä and ö. Try https://www.handelsbanken.se/sv/. Any suggetions? … (čítať viac)

Some fonts on some websites can not show swedish letters å, ä and ö. Try https://www.handelsbanken.se/sv/. Any suggetions?

Otázku položil(a) bjornsylwan Pred 3 dňami

Posledná odpoveď od bjornsylwan Pred 16 hodinami

Youtube issue; "Connect to the internet"

Greetings! Im a daily (and nightly) user of firefox nightly, both on Windows10 and Android. The last few months i have had a recurring issue when using youtube on my PC. … (čítať viac)

Greetings! Im a daily (and nightly) user of firefox nightly, both on Windows10 and Android. The last few months i have had a recurring issue when using youtube on my PC. No problems on android.

When i start the browser, and enter youtube, it works fine for a handful of videos, then suddenly i get an error message; "Connect to the internet" - You are without internet connection, check your connection" My connection is fine, and all other webpages works perfectly, even the youtube menu is still active, and i have figured that if i click on "Your videos" in the menu, it enters the Youtube creator mode without problems at all, while other video-links are "blocked" by this annoying issue. If i click a youtube link simultaneously as i load the youtube (Studio) creator mode, (or right after), the video plays as it should for a handful of videos, then i get the same message again, and i have to restart the browser to load another video link. I have tried to disable all add-ons i run, like adblocks and you name it, but the issue still remains. I also have problems loading the youtube comment-section while this goes on, and if i like a video and reload the page, the "like" is gone.

Does anyone know what i can do to solve this issue? Any solution is highly appreciated!

PS; I can provide screenshots if needed.

Thanks in advance!

Otázku položil(a) jung3lape Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od FredMcD Pred 18 hodinami

Screenshots do not work in already opened windows on the page

Screenshots do not work in already opened windows on the page. For example: instead of screenshotting another window(first picture) on the page, Firefox screenshots page … (čítať viac)

Screenshots do not work in already opened windows on the page.

For example: instead of screenshotting another window(first picture) on the page, Firefox screenshots page behind this window(second picture).

Otázku položil(a) bhy4asteam Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od bhy4asteam Pred 1 dňom

Apple Mail and Apple Calendar app links will not open in FF

Just installed Firefox 92.0 on an Imacpro running 10.14.6. When i click on a Google meet meeting link in the Calendar app or any link in the Apple Mail app I get the fol… (čítať viac)

Just installed Firefox 92.0 on an Imacpro running 10.14.6. When i click on a Google meet meeting link in the Calendar app or any link in the Apple Mail app I get the following notification from the finder:

You can't open the application "Firefox" because the Classic environment is no longer supported

I can copy and paste the links into FF and they function properly. Please help.

Otázku položil(a) spellmeyer188 Pred 1 dňom

I can't get the Moneygram.com site to work anymore. Moneygram.com works in Edge. I don't know how to fix firefox.

I want moneygram.com to work in firefox, the same as before. firefox won't launch the windows, It gets error message . I run in debug mode. Something is wrong with the ro… (čítať viac)

I want moneygram.com to work in firefox, the same as before. firefox won't launch the windows, It gets error message . I run in debug mode. Something is wrong with the roaming profile or something. IDK. szfst4oz.default-1631708567255 is the file that is returning errors I think. szfst4oz.default-1631708567255 is returning and causing an error...

I don't know how this has happened.

Otázku položil(a) larry.p.norf Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od FredMcD Pred 1 dňom

Missing web page content

a few weeks ago web pages ceased to show blocks that contained pictures and other like sub-pages. They show up fine in MS Edge. I am being forced to go to edge in order… (čítať viac)

a few weeks ago web pages ceased to show blocks that contained pictures and other like sub-pages. They show up fine in MS Edge. I am being forced to go to edge in order to get the missing content. Is there a mystery setting somewhere to enable viewing of the missing content?

Otázku položil(a) Dave Jaworski Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od cor-el Pred 1 dňom

Gmail Error #001 only specific WLAN

Hello there, Since I started working in a new office, Gmail shows Error #001 ("Ooops" error). This problem happens only in with Gmail, only with Firefox. Neither other br… (čítať viac)

Hello there,

Since I started working in a new office, Gmail shows Error #001 ("Ooops" error).

This problem happens only in with Gmail, only with Firefox. Neither other browsers do not have issues with Gmail, nor other pages have problem to be loaded in Firefox. And it do happens only when connected to the wlan of the office, not at home or anywhere else (so far).

A working solution was to delete all the cookies and history related to Gmail in Firefox. However the problem repeats again.

Any support is much appreciated.

Cheers!

Otázku položil(a) susovalencia Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od FredMcD Pred 1 dňom

Feature request: enable single window app mode for web apps

Hi there, I'd like to make a feature request. One of the things that I love about Google Chrome is the ability to run single window apps. This is the only feature keeping… (čítať viac)

Hi there, I'd like to make a feature request. One of the things that I love about Google Chrome is the ability to run single window apps. This is the only feature keeping me from moving to Firefox at this point. I'd like to request that this be added as a feature in Firefox. The command could be something like:

firefox --app=https://mail.provider.com

This would spawn a single app window that does not have tabs to navigate to other apps.

Thanks!

Otázku položil(a) openmail Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od cor-el Pred 1 dňom

New Windows updates have restricted what opens on Firefox.

In the last few days, I've had problems opening attachments on my e-mail. This morning, new Windows updates have restricted even more of what opens on Firefox. I'm unable… (čítať viac)

In the last few days, I've had problems opening attachments on my e-mail. This morning, new Windows updates have restricted even more of what opens on Firefox. I'm unable to open YT and Rumble videos sent in my mail and as of this morning, messenger no longer opens in Facebook. I can see the contacts and what is new there, but I get a blank white screen when trying to open the message (no video). The same is happening with certain newsletters in my e-mail with video attachments. This morning, with the new "update", it was strongly suggested I change my Browser. If I fwd my mail to Microsoft Edge, there is no problem. My husband, who uses the Microsoft browser, has no problems at all with mail or Facebook, even when I forward my problem messages, so it has to be with Mozilla. Duck Duck Go is also prevented from showing/opening on the FF Browser. Didn't we go through this back in the Netscape days? (And WIN?) And what can I do to solve this? I do not wish to stop using FF.

Otázku položil(a) ellie1112 Pred 1 dňom

403 error on xero.com login service

I and some colleagues using firefox get a 403 error when switching to xero.com authorization services. go.xero.com my.xero.com login.xero.com/identity/user/login … (čítať viac)

I and some colleagues using firefox get a 403 error when switching to xero.com authorization services.

1) There is no error in other browsers and with postman. 2) On all versions of firefox, error 403. 3) When installing a clean isolated system on a virtual box - error 403. 4) The error occurs on any connected network. 5) WireShark showed packet loss: (on screenshot).

Technical features: 1) Windows XP (x32),Wwindows 10 (x64) 2) Firefox versions: 52.0-92.0 (latest)

P.S. Xero recommends that you contact you directly for assistance. Because not all users get this error under firefox.

Otázku položil(a) lyama961 Pred 2 dňami

Posledná odpoveď od FredMcD Pred 1 dňom