Vyhľadajte odpoveď

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

FF13.x Not Requesting Correct URL from IFrame SRC Attribute

  • 2 odpovede
  • 2 majú tento problém
  • 53 zobrazení
  • Posledná odpoveď od mavigozler

more options

Question text says it all.

I have an iframe element in my HTML file where the src attribute at first specified a relative path (src="../../index.html" or src="../../") to another HTML document. Then an absolute URL (src="http://localhost/path/to/index.html"). Firebug is reporting a 404, and the reason is that it the HTTP request is to an index file in the parent directory of the currently loaded document. No matter what is set in the src attribute, the HTTP request is for an index.html in the directory that is immediate parent of directory of currently loaded document.

This document works---iframe loaded and processed---as expected in latest IE version (other HTTP clients not tested yet). So it is any wonder why FF is doing this bizarre behavior.

Things done:

  • cache was cleared
  • cookies were cleared
  • FF run with adds-on disabled
  • googled for some bizarre security issue: should not be cross-domain problem
  • MDN page for iframe checked for deviations from element coding standard: none found, document validates, including the iframe-loaded one
  • considered, but could not think of some about:config setting where iframe requests only are to parent directory
  • screaming and cursing at the browser

Upravil(a) mavigozler dňa

Vybrané riešenie

You can open the Web Console (Web Developer > Web Console; Shift+Ctrl+K) to see if Firefox request the file(s) and inspect the response by clicking a Net entry in the list.

Does it work if you open such an URL directly in the location bar?

If that works then it is most likely a security problem.

See also:

Čítať túto odpoveď v kontexte 👍 0

Všetky odpovede (2)

more options

Vybrané riešenie

You can open the Web Console (Web Developer > Web Console; Shift+Ctrl+K) to see if Firefox request the file(s) and inspect the response by clicking a Net entry in the list.

Does it work if you open such an URL directly in the location bar?

If that works then it is most likely a security problem.

See also:

more options

I restarted the entire system and saw your reply later. When I opened the console, it had then indicated a 304 Not Modified and was finding the correct document for iframe load. Not sure what happened, but it's working now. Thanks.