Vyhľadajte odpoveď

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

If I open another URL from my homepage, the "go back one page" button is grayed out so I can't get back to my home page.

  • 7 odpovedí
  • 62 má tento problém
  • 88 zobrazení
  • Posledná odpoveď od ambrocked

more options

This problem only started recently. Opening another web page (URL) from my homepage always opens in the same tab and the "go back one page" button is gray and does not work. If I open a series of web pages in the same tab the green "back" button is green. Clicking on the "recent pages" down arrow will allow me to go back, but only to the page after the home page. In other words, after browsing, I can get back to the opening page (my home page) only by clicking on the house icon but not by using the "recent pages" function. Is there an option that changed after the last update?

Vybrané riešenie

The Macfee Site advisor add-on was causing the problem, thanks for your help

Čítať túto odpoveď v kontexte 👍 1

Všetky odpovede (7)

more options

This should not be happening. If you wish to go to your home page, you can press the home button.

Upravil(a) Bakin dňa

more options

I also have this problem, only just started, whenever you open a new window or tab, and then go to a new page, the back button will not work for the first address.

 I am running Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.2.16) Gecko/20110319 Firefox/3.6.16 GTB7.1 ( .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C)
more options

Just updated to 4 and still have the problem

Upravil(a) neil4768 dňa

more options

Do you see any tab history if you right click the Back or Forward button?


Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the add-ons is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Themes).

  • Don't make any changes on the Safe mode start window.

See:

more options

Vybrané riešenie

The Macfee Site advisor add-on was causing the problem, thanks for your help

more options

I disabled Macfee Site Advisor add-on and that fixed my problem also. Thanks

more options

I'm having the same exact problem, and I also have the McAfee SiteAdvisor. Is there a way to fix this without disabling it?