Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

Firefox 122 Linux Tumbleweed

  • 9 odpovedí
  • 1 má tento problém
  • 35 zobrazení
  • Posledná odpoveď od mccfrank

more options

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

Firefox 122 can't display at least one site I found today. www.dominos.ca. Only part of the page loads many elements are missing. I have disabled all extensions and the problem still exists. This page never gave me problems before this latest Firefox.

Upravil(a) mccfrank dňa

Vybrané riešenie

Same for me on Tumbleweed. see screenshot Turning off the the same add-ons resolved the issue.


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20240130 KDE Plasma Version: 5.27.10 KDE Frameworks Version: 5.114.0 Qt Version: 5.15.12 Kernel Version: 6.7.2-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v6 @ 3.10GHz Memory: 62.2 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P630 Manufacturer: HP Product Name: HP ZBook 17 G4

Čítať túto odpoveď v kontexte 👍 1

Všetky odpovede (9)

more options

Currently in Windows, but let me boot Tumbleweed. Post a screenshot of what your seeing so that we can compare.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Try running Firefox in Safe Mode.

I'm seeing issue in Windows and it looks like Ghostery is causing the issue. Let me test with Ghostery off.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Had to turn off Ghostery and Adblock Plus for the site to work in Windows. see screenshot

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

You may need to look at ETP, the shield icon in the address bar. Going to Tumbleweed now...

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Vybrané riešenie

Same for me on Tumbleweed. see screenshot Turning off the the same add-ons resolved the issue.


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20240130 KDE Plasma Version: 5.27.10 KDE Frameworks Version: 5.114.0 Qt Version: 5.15.12 Kernel Version: 6.7.2-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v6 @ 3.10GHz Memory: 62.2 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P630 Manufacturer: HP Product Name: HP ZBook 17 G4

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Try clearing site cookies and disabling Tracking Protection for the site.

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

To everyone who helped:

I ended up turning off every extension, plus disabling Firefox's tracking protection before the page would load properly. It's the first time ever for me this has happened.

@zeroknight Didn't try troubleshoot mode as the page eventually loaded properly with everything turned off. When I originally posted the question I had turned off most extensions but had not turned off FF's tracking protection.

The VERY strange thing is that Firefox 122 running under Debian in another partition loads the page fine with several of the same extensions enabled. Bizarre. Perhaps OpenSUSE's version of Firefox is different ??

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

You can test in a new profile to rule out custom settings.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

zeroknight said

You can test in a new profile to rule out custom settings.


Good idea. Next time :)

Pomohla vám táto odpoveď?

Položiť otázku

Ak chcete odpovedať na príspevky, musíte sa prihlásiť do svojho účtu. Ak ešte nemáte účet, položte novú otázku.