Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

Internet occasionally stops working for the "default-release" profile while others are fine

  • 2 odpovede
  • 1 má tento problém
  • 8 zobrazení
  • Posledná odpoveď od Terry

more options

Occasionally, the internet will stop working for my “default-release” profile. When I search for something or go to a website, I get “Hmm. We’re having trouble finding that site.” (refer to the attached screenshot). Then, I have to wait a couple of minutes and reopen Firefox to get back internet access. But, other profiles work uninterrupted, and other applications also work fine. I don’t have any antivirus installed. I tried reinstalling Firefox to no avail. It would be really helpful to hear any suggestions or solutions for this problem.

Installed Add-ons: Bitwarden, Ublock Origin, Keepa, Honeym, Facebook Container, Unhook, Privacy Badger, I don't care about cookies, Universal Bypass, Cookie AutoDelete 3.6.0, Enhancer for Youtube, SponsorBlock, Copyfish Free OCR Software, 600% Sound Volume, LeechBlock, Return YouTube Dislikes

Occasionally, the internet will stop working for my “default-release” profile. When I search for something or go to a website, I get “Hmm. We’re having trouble finding that site.” (refer to the attached screenshot). Then, I have to wait a couple of minutes and reopen Firefox to get back internet access. But, other profiles work uninterrupted, and other applications also work fine. I don’t have any antivirus installed. I tried reinstalling Firefox to no avail. It would be really helpful to hear any suggestions or solutions for this problem. Installed Add-ons: Bitwarden, Ublock Origin, Keepa, Honeym, Facebook Container, Unhook, Privacy Badger, I don't care about cookies, Universal Bypass, Cookie AutoDelete 3.6.0, Enhancer for Youtube, SponsorBlock, Copyfish Free OCR Software, 600% Sound Volume, LeechBlock, Return YouTube Dislikes
Priložené obrázky

Všetky odpovede (2)

more options

One thing is to disable all Addon and try again. If those other profiles don't load these same Addon that could be why they work. Your going to have to disable all and turn each on/off and test and have only one running at that time to narrow the problem Addon.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

It may be one or more of your add-ons. If you want to speed up the testing, enable half of them. You will then know which half contains the problem. Enable half again and so on. At least one of your add-ons is probably doing nothing useful; when you have time, you might want to look at this critique (remove the blank space in the link).

https://github. com/arkenfox/user.js/wiki/4.1-Extensions#-dont-bother

Something else may be causing the problem.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode

Pomohla vám táto odpoveď?

Položiť otázku

Ak chcete pridať odpoveď, musíte sa prihlásiť k svojmu účtu. Ak účet doteraz nemáte, položte novú otázku.