Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

web-based outlook email on iMac (catalina) triggers "something went wrong" error message since Wed 8th Dec 2021

  • 1 odpoveď
  • 1 má tento problém
  • 16 zobrazení
  • Posledná odpoveď od FredMcD

more options

I've been accessing work emails remotely for months now without problem, using iMac (catalina) and Firefox 94 (now updated to 95 with same issue). Log on to workplace account is fine, as is accessing Office 365. When I click on Outlook (within web-based set up) I see the email page briefly but then get "something went wrong: there was something that went wrong with the application. Pleas refresh your browser" error message, with no other clues as to what the problem is. Refreshing, rebooting etc does not solve issue.

I don't get the problem if I use Chrome, nor when I use Firefox on my workplace Thinkpad. So, something to do with Firefox + iMac? This started on Wed 8th Dec - I have not changed any of my settings, versions or equipment between 7th and 8th Dec, so I don't understand what triggered the problem. Any advice much appreciated.

I've been accessing work emails remotely for months now without problem, using iMac (catalina) and Firefox 94 (now updated to 95 with same issue). Log on to workplace account is fine, as is accessing Office 365. When I click on Outlook (within web-based set up) I see the email page briefly but then get "something went wrong: there was something that went wrong with the application. Pleas refresh your browser" error message, with no other clues as to what the problem is. Refreshing, rebooting etc does not solve issue. I don't get the problem if I use Chrome, nor when I use Firefox on my workplace Thinkpad. So, something to do with Firefox + iMac? This started on Wed 8th Dec - I have not changed any of my settings, versions or equipment between 7th and 8th Dec, so I don't understand what triggered the problem. Any advice much appreciated.

Všetky odpovede (1)

more options

Make sure you are not blocking content.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop also see https://blog.mozilla.org/security/2021/03/23/introducing-smartblock/

https://support.mozilla.org/en-US/kb/smartblock-enhanced-tracking-protection


Diagnose Firefox issues using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.