Vyhľadajte odpoveď

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube not working properly on Firefox

  • 6 odpovedí
  • 3 majú tento problém
  • 954 zobrazení
  • Posledná odpoveď od jonzn4SUSE

more options

Been having this issue for the last few weeks where Firefox just won't load YouTube properly. In particular, livestreams won't play, chat always show as "disconnected from chat" and I can't even access the profile menu (clicking on my profile pic on the top left just shows a loading icon forever).

Tried the following without any luck: 1. Safemode 2. Clearing all cache 3. Refresh firefox (When I first did a refresh, it started working again, then I went to sleep and the next morning the same problem is back again)

Any help would be much appreciated.

Priložené obrázky

Vybrané riešenie

This is known issue for us Kaspersky software users. What are you running? Can you also post screenshot showing the entire browser with issue? Here is a shot of the issue I was having, but after upgrading my software the issue is gone.

Čítať túto odpoveď v kontexte 👍 2

Všetky odpovede (7)

more options

Vybrané riešenie

This is known issue for us Kaspersky software users. What are you running? Can you also post screenshot showing the entire browser with issue? Here is a shot of the issue I was having, but after upgrading my software the issue is gone.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

I'm using Kaspersky, and when I exit the program, YouTube actually started working properly again!

Is there any way to fix the issue or do I have to find a new antivirus?

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

I was using Kaspersky Free and then switched to Kaspersky Cloud Free and no longer had the previous issue, but it started another issue on YouTube. The issue now is that there is lag when you type and backspace on most sites.

They said "The Kaspersky/Firefox bug you’re referring to is fixed by patch(b)".

https://community.kaspersky.com/kaspersky-security-cloud-11/kaspersky-cloud-free-laggin-my-text-input-in-firefox-and-chrome-software-version-is-21-2-16-590-14119?postid=65312#post65312

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Other users updated KIS 2021 to version 21.2.16.590 and YouTube sign is working correctly again.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

I will look into that, thank you!!

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Thank you for shopping Firefox Support.  ;-))

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

This whole time I thought it was a browser version issue! You're definitely right that this is all because of Kaspersky Free v21.1.15.500. I exited the anti-virus and suddenly YouTube started functioning properly again! According to this thread below (which is in Russian), upgrading to v21.2.16 supposedly fixes the issue. I just installed and about to reboot... Here goes nothin...

https://community.kaspersky.com/kaspersky-anti-virus-20/kaspersky-anti-virus-i-youtube-moved-11488


Feb. 8 update: Everything has worked like a champ ever since upgrading Kaspersky to v21.2.16. That older version definitely was the problem!

Upravil(a) saint0wen dňa

Pomohla vám táto odpoveď?

Položiť otázku

Ak chcete pridať odpoveď, musíte sa prihlásiť k svojmu účtu. Ak účet doteraz nemáte, položte novú otázku.