X
Kliknite sem pre prechod na mobilnú verziu webu.

Fórum podpory

DNS over https cloudflare site says DOH is no

Pridané

When I go to 1.1.1.1/help for DNS over HTTPS confirmation it says DOH no. This issue started in Nov-26-2019 and is still not working for the YYZ area. My ISP is Vmedia inc and I am wondering if the problem is due there network as they currently Dec-10-2019 have a DNS problem.

If I go to other networks DNS over https is yes so I know it is not my device. Also if I check Firefox about:networking#dns TRR is true for all sites meaning DOH is working.

Is anyone in the Toronto, Canada area also having this issue?

When I go to 1.1.1.1/help for DNS over HTTPS confirmation it says DOH no. This issue started in Nov-26-2019 and is still not working for the YYZ area. My ISP is Vmedia inc and I am wondering if the problem is due there network as they currently Dec-10-2019 have a DNS problem. If I go to other networks DNS over https is yes so I know it is not my device. Also if I check Firefox about:networking#dns TRR is true for all sites meaning DOH is working. Is anyone in the Toronto, Canada area also having this issue?
Priložené obrázky

Vybrané riešenie

The problem has been corrected Dec-13-2019.

The problem appears to be a upgrade on cloudflare network affecting the YYZ (Toronto, Canada) area strangely DOH worked but the 1.1.1.1/help (cloudflare test script) stated DOH -NO which was incorrect.

Cloudflare forum didn't have any notification or did anyone respond to the forum issue.

Čítať túto odpoveď v kontexte 0
Citácia

Ďalšie informácie o systéme

Aplikácie

  • Identifikácia prehliadača: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

Viac informácií

Vybrané riešenie

The problem has been corrected Dec-13-2019.

The problem appears to be a upgrade on cloudflare network affecting the YYZ (Toronto, Canada) area strangely DOH worked but the 1.1.1.1/help (cloudflare test script) stated DOH -NO which was incorrect.

Cloudflare forum didn't have any notification or did anyone respond to the forum issue.

The problem has been corrected Dec-13-2019. The problem appears to be a upgrade on cloudflare network affecting the YYZ (Toronto, Canada) area strangely DOH worked but the 1.1.1.1/help (cloudflare test script) stated DOH -NO which was incorrect. Cloudflare forum didn't have any notification or did anyone respond to the forum issue.
Pomohlo vám to?
Citácia
Položiť otázku

Ak chcete pridať odpoveď, musíte sa prihlásiť k svojmu účtu. Ak účet doteraz nemáte, položte novú otázku.