X
Kliknite sem pre prechod na mobilnú verziu webu.

Fórum podpory

Tradingview time axis not displaying properly?

  • Žiadne odpovede
  • 1 má tento problém
  • 2 zobrazenia
Pridané

All websites display as they should, the only exception is Tradingview, specifically the time axis when loading charts - everything else is unaffected.

I have a number of extensions: HTTPS everywhere, privacy badger, cookie autodelete, and facebook container. Browser privacy settings are set custom with everything checked off.

A few things changed in configuration: privacy.firstparty.isolate (enabled), network.cookie.cookieBehavior (integer, 4), network.cookie.lifetimePolicy (integer, 2), webgl.disabled (enabled).

All websites display as they should, the only exception is Tradingview, specifically the time axis when loading charts - everything else is unaffected. I have a number of extensions: HTTPS everywhere, privacy badger, cookie autodelete, and facebook container. Browser privacy settings are set custom with everything checked off. A few things changed in configuration: privacy.firstparty.isolate (enabled), network.cookie.cookieBehavior (integer, 4), network.cookie.lifetimePolicy (integer, 2), webgl.disabled (enabled).
Priložené obrázky
Citácia

Ďalšie informácie o systéme

Nainštalované zásuvné moduly

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Aplikácie

  • Identifikácia prehliadača: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.14; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Viac informácií

Ak chcete pridať odpoveď, musíte sa prihlásiť k svojmu účtu. Ak účet doteraz nemáte, položte novú otázku.