Vyhľadajte odpoveď

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

57.0 does not work with Intel HD Graphics 4000

  • 7 odpovedí
  • 6 má tento problém
  • 981 zobrazení
  • Posledná odpoveď od GeorgeJK

more options

Symptoms: Very slow with very frequent freezing of Firefox 57.0 for up to 20 seconds.

Environment: Windows 10 Creators Fall 2017 Edition Intel HD Graphics 4000 Driver 07/04/2017 10.18.10.4653 - latest available.

Fixes tried: Disable HW acceleration webgl.disabled=true Neither worked

Tried MS Driver: Uninstalled device and deleted driver. Windows installed a generic driver.

  • Firefox then worked normally.
  • Generic driver is not an acceptable solution because it does not support the size of my monitor - it is a 4:3 window on a 9:16 display.

Reinstalled latest Intel driver - problem recurred.

Vybrané riešenie

one more thing that i have just noticed when looking at your system details - can you please test if the following steps can fix the performance issue you're seeing in firefox 57?: enter about:config into the firefox address bar (confirm the info message in case it shows up) & search for the preference named accessibility.force_disabled. double-click it, change its value to 1 and restart firefox once.

then please let us know how this goes?

Čítať túto odpoveď v kontexte 👍 1

Všetky odpovede (7)

more options

Can you try setting layers.acceleration.disabled to true in the about:config page and report back? A Firefox restart in required.

If this doesn’t help, create a new profile using the about:profiles page as a test, set that as default, and restart Firefox (you can switch the default profile back later).

more options

Thanks for your suggestions.

I deleted all versions of Firefox and did a clean installation of 57. Verified problem still present. Set layers.accelleration.disabled to true - problem still present. Set webgl.disabled to true. Problem still present. Verified Use HW accelerator not ticked and process limit set to 1. Still fails. Created a new profile as requested. No difference.

Further suggestion welcome.

more options

Hello, it seems to be a technical issue where only developers can help. I suggest creating a technical ticket on http://bugzilla.mozilla.org/

more options

Thank you. I will do so.

more options

Vybrané riešenie

one more thing that i have just noticed when looking at your system details - can you please test if the following steps can fix the performance issue you're seeing in firefox 57?: enter about:config into the firefox address bar (confirm the info message in case it shows up) & search for the preference named accessibility.force_disabled. double-click it, change its value to 1 and restart firefox once.

then please let us know how this goes?

more options

smorele said

Hello, it seems to be a technical issue where only developers can help. I suggest creating a technical ticket on http://bugzilla.mozilla.org/

Though Bugzilla is not really a place for support or discussion like a forum but for reporting and tracking things.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/QA/Bug_writing_guidelines

more options

Hi,

I followed the advice to try: "enter about:config into the firefox address bar (confirm the info message in case it shows up) & search for the preference named accessibility.force_disabled. double-click it, change its value to 1 and restart firefox once."

I don't know why but it seems to have resolved the problem, thank you.

Upravil(a) GeorgeJK dňa