Ako nastaviť domovskú stránku

Informácie o revízií
  • ID číslo revízie: 20536
  • Vytvorené:
  • Vytvoril: bimbimka
  • Komentár: ukladam si to k tebe, mozem skontrolovat
  • Skontrolované: Nie
  • Pripravené na lokalizáciu: Nie
Zdroj revízie
Obsah revízie

Nadstavenie Vašej domovskej stránky vo Firefoxe je také jednoduché. Neviete sa rozhodnúť len pre jednu domovskú stránku? Žiaden problém. Firefox Vám umožní nadstaviť si ako domovskú stránku skupinu viacerých stránok. Tento článok Vám poskytne viacero príkladov a podrobných inštrukcí, ako si čo najlepšie prispôsobiť nadstavenia Vašej domovskej stránky podľa Vašej potreby.

If you keep getting the "Firefox has just updated" tab every time Firefox starts, see the aptly-named article Firefox says it's just updated every time it starts - how to fix.

Video "Video:Set Home Page Screencast" neexistuje.

Nadstavenie jednej stránky ako Vašej domovskej stránky

Ak máte radi jednoduché veci a postupy, tu je návod, ako nadstaviť Vašu domovskú stránku v troch krokoch.

  1. Otvorte webovú stránku, ktorú chcete nadstaviť ako Vašu domovskú stránku.Ak chcete prázdnu domovskú stránku, otvorte novú záložku.
  2. Kliknite na ikonku naľavo od webovej adresy a potiahnite ju myšou na ikonku Domov.

    266d42376d7d58a8f40ef9dae1236252-1258698578-56-1.png
    Home page Win1

    Home page Mac1
    Home page Lin1
  3. Stlačte Áno pre nadstavenie domovskej stránky.

Skúste to: Stlačte ikonku Domovskej stránky a Vaša nová domovská stránka sa načíta v aktuálne otvorenej karte. To už ani nemože byť jednoduchšie!


Nadstavenie viac ako jednej webovej stránky ako Vašej domovskej stránky

Toto je spôsob, ako jedným kliknutím získate rýchly prístup ku všetkým Vašim obľúbeným webovým stránkam. Napríklad si môžete nadstaviť tlačítko Firefox domovská stránka na otváranie Vašich emailov, obľúbených spravodajských stránok a Facebooku naraz.

  1. Otvorte nové okno a načítajte prvú stránku, ktorú chcete nadstaviť ako domovskú stránku.
  2. Otvorte novú kartu a v nej nacítajte ďalšiu webovú stránku, ktorá má byť súčasťou Vašej domovskej stránky. Opakujte tento postup, pokým nebudete mať v nových kartách otvorené všetky webové stránky, ktoré chcete nadstaviť ako domovské stránky.
  3. V hlavnej ponuke kliknite na Firefox a vyberte Možnosti. Kliknite na tlačidlo ponuky Fx57Menu a vyberte MožnostiMožnosti.Kliknite na tlačidlo ponuky Fx89menuButton a vyberte Nastavenia.

  4. Stlačte tlačidlo Všeobecné (Main panel in Firefox 3.5).
  5. Kliknite na tlačidloPoužiť aktuálne stránky.

    266d42376d7d58a8f40ef9dae1236252-1276818432-993-1.jpg
    Home page Win2Home page Mac2Home page Lin2
  6. Zatvorte kartu about:preferences. Akékoľvek zmeny budú automaticky uložené. .

Vyskúšajte si to: Zatvorte všetky Vaše otvorené karty v prehliadači a kliknite na ikonku domovskej stránky. Uvidíte, ako sa Vám všetky Vami zvolené stránky otvárajú v nových kartách. Skúste to znovu, bude sa Vám to páčiť.

Restore the default home page

If you want to get rid of your home page customizations, this is the way to do it.

  1. V hlavnej ponuke kliknite na Firefox a vyberte Možnosti. Kliknite na tlačidlo ponuky Fx57Menu a vyberte MožnostiMožnosti.Kliknite na tlačidlo ponuky Fx89menuButton a vyberte Nastavenia.

  2. Select the General panel (Main panel in Firefox 3.5).
  3. In the Startup box, click Restore to Default.

    266d42376d7d58a8f40ef9dae1236252-1258698578-56-4.png
    Home page Win3Home page Mac3Home page Lin3
  4. Zatvorte kartu about:preferences. Akékoľvek zmeny budú automaticky uložené. .


Set what pages open when Firefox starts

This is a great feature you can use in addition to the home page settings. To save time you can have Firefox open the pages you were visiting the last time you used it so you can continue right where you left off.

  1. V hlavnej ponuke kliknite na Firefox a vyberte Možnosti. Kliknite na tlačidlo ponuky Fx57Menu a vyberte MožnostiMožnosti.Kliknite na tlačidlo ponuky Fx89menuButton a vyberte Nastavenia.

  2. Select the General panel (Main panel in Firefox 3.5).
  3. In the Startup box click the drop-down menu next to "When Firefox starts:" and select what Firefox should display when it starts up.
  4. Zatvorte kartu about:preferences. Akékoľvek zmeny budú automaticky uložené. .

Try it out: If you really want to get fancy, you can set a group of websites as your home page and set Firefox to open the pages you were visiting the last time you used it. That way you can pick up your work where you left off and have one click access to your favorite sites.


Tying it all together

Firefox is really flexible – allowing you to decide what works best. Keep it simple and set a single website as your home page or set up one click access to all of your favorite website and save time by having Firefox pick up where you left off when it starts. What works best for you? Go ahead and try a few things out.


Having problems?

We have answers: