Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

A firefox hivatalos weboldalt állítottam be kezdőlapnak, és mindig üzeni, h nem a legfrisebb firefoxot használom, pedig igen, hogy tűnik el az üzenet

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by guigs

more options

A " http://www.google.hu/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official " mindig azt üzeni, hogy " Nem legújabb Firefox verziót használja. Frissítsen ma , hogy az internet legjavát kapja! "

pedig a " Frissítsen ma " linkre kattintva megjelenő oldal és a firefox súgó szerint is a pc-n levő firefox verzió naprakész.

Kérdésem: Mit tegyek, h a hivatalos firefox kezdőoldal csak akkor üzenjen, hogy frissítsek, ha az tényleg szükséges lenne?

A " http://www.google.hu/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official " mindig azt üzeni, hogy " Nem legújabb Firefox verziót használja. Frissítsen ma , hogy az internet legjavát kapja! " pedig a " Frissítsen ma " linkre kattintva megjelenő oldal és a firefox súgó szerint is a pc-n levő firefox verzió naprakész. Kérdésem: Mit tegyek, h a hivatalos firefox kezdőoldal csak akkor üzenjen, hogy frissítsek, ha az tényleg szükséges lenne?

All Replies (1)

more options

Ez egy jó kérdés, és nem vagyok biztos abban, hogy miért azt írja, hogy naprakész és felajánlja, hogy frissíti. Van egy frissítést ezen a héten a kivitel 32, hogy elment, és kellet érhető el magyar nyelven.


A telepítés csonk a tiszta telepítés a verzió 32 magyar és 32 bites windows van https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o.../hu/

Értesítések frissítés a Firefox honlapján eltörhet. Ha frissítse az oldalt ez is történik? És ha ez is történik ez a módszer, hogy frissítse kérjük ne tegye vissza. http://mzl.la/LFolSf