Отображение вопросов с тегом: Показать все вопросы
  • Решено
  • Закрыто
  • Архивировано

Unable to check Plugins since updating to 35.0

When I go to "Tools" then click on "Add-Ons" then click "Plug-Ins" and then click on "Check To see If Plug-Ins Are Up To Date" it goes to Mozilla Check Your Plug in Page … (читать ещё)

When I go to "Tools" then click on "Add-Ons" then click "Plug-Ins" and then click on "Check To see If Plug-Ins Are Up To Date" it goes to Mozilla Check Your Plug in Page all it does is sit and spin at the "Checking with Mozilla on the status of your plugins." I am using Win7 Pro and just downloaded Firefox update to 35.0.

Asked by new_aged2perfection 5 лет назад

Answered by new_aged2perfection 5 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

YouTube functions not working properly!

So in the past 2-3 weeks Firefox has been really been frustrating to deal with on YouTube. These are the issues I am having: - When in "My Subscriptions" and trying to hi… (читать ещё)

So in the past 2-3 weeks Firefox has been really been frustrating to deal with on YouTube.

These are the issues I am having: - When in "My Subscriptions" and trying to hide videos from clicking the arrow in the top right corner, nothing happens. - Using the "Watch Later" button that appears in the lower right corner of the thumbnail does not work. - When in "Watch Later" list cannot rearrange videos by dragging on the three dots on the left of the video tab. - When in "Watch Later" list cannot remove videos by clicking the x in the top right corner of the video tab.

Yesterday only it worked for like a few minutes and then it was back to not working. Is anybody else experiencing these issues? In Chrome it works without a problem. I've been even considering moving to Chrome cause of this which I would hate to do. I thought the new update that came out today would fix this but nope, still nothing.

And on the side note: When will Firefox implement 60 FPS video playing on YouTube? Come on now Mozilla, you're slacking.

Asked by rade155 5 лет назад

Answered by cor-el 5 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Firefox keeps me logged IN until I restart it, even after website log off. Why ?

Hello, I use Firefox 35.0.1. I set up the options to never keep the cookies. The issue : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webm… (читать ещё)

Hello,

I use Firefox 35.0.1. I set up the options to never keep the cookies.

The issue : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I go back to the mail page of the webmail, and I am logged in !

Other test : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I close Firefox. I re open firefox, I go back to the mail page of the webmail, and I have to enter my credentials (that is normal)

Other test : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I force Firefox to remove the cookies, but I keep Firefox opened. I go back to the mail page of the webmail, and I have to enter my credentials (that is normal)


Other test : I tried to reproduce the issue with another Internet Browser (the "e" one). I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I go back to the mail page of the webmail, and I have to enter my credentials.

So, it seems not to be a webmail configuration, as another browser behaves normally.

Is there something that i have not thought about ?

Thank you for your help

Asked by whiser 5 лет назад

Answered by whiser 5 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Firefox 36 lags on certain pages

This morning I updated to Firefox 36. All seems well on certain pages, but I am noticing periodic long lags as some of my own websites load. I have done the "reset firefo… (читать ещё)

This morning I updated to Firefox 36. All seems well on certain pages, but I am noticing periodic long lags as some of my own websites load. I have done the "reset firefox" and went through the whole process retaining only my permissions.sqlite and cookies.sqlite. Then I began the re-adding of the three extensions I have:

Expire History By Days

Firebug

Places Maintenance

When I had "rebuilt" everything I tried the same trying again and kept finding the same lag. I do delete cache (only) on exit. I have no malware or viruses on my box (it is also a server). With 35.01 I did not have this problem, but with 36 it remains. So I believe I have done everything necessary to make 36 correct, however the problem remains. On was with a YaBB bulletin board which loads in about a second in 35.01 but spins for several seconds before loading on 36. The other is a simple site for one of my clients which should load fast. I ran speed tests on both of these sites and they did not show anything unusual.

The Uri's in question are: http://www.wisearch.com/wcwcwboard/YaBB.pl (speed test a shows 891 microseconds) For me it "spun" for about 5+ seconds. and http://www.glytek.com/ (speed test shows 276 microseconds) Same Lag as above.

I got tired of this and did a reversion via windows restore on the two application data folders and the main program files Mozilla Firefox. Essentially, I am now back on 35.01 and unless something enlightening occurs I guess I am off the "update" boat.

It's too bad...I had been waiting for 36 and was downloading it before it was even showing up on the Mozilla Release Notes page (it is now showing up): https://www.mozilla.org/en-US/firefox/releases/

Any ideas?

Regards,

Axis

Asked by Axis 5 лет назад

Answered by Axis 5 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Firefox 35.0 not playing flash when set to activate

Since upgrade Firefox to 35.0, some sites like plus.google.com and http://player.radio.com/listen/station/995-wycd/ will not give me the Allow to run "Adobe Flash"? at th… (читать ещё)

Since upgrade Firefox to 35.0, some sites like plus.google.com and http://player.radio.com/listen/station/995-wycd/ will not give me the Allow to run "Adobe Flash"? at the top of the browser. Therefore cannot run Flash on thes sites. If I set to Flash to Always Active it will run.

Asked by brianbrodsky 5 лет назад

Answered by brianbrodsky 5 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Random buffering that never ends [Flash/HTML5]

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be i… (читать ещё)

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be it on Youtube or Twitch, Flash player or HTML5 player, doesn't matter] randomly will stop. I will see the buffer "icon" and... nothing happens. Ever. I can leave it for as long as I want, it will not budge. On Twitch.tv it's a bit different, it will pause the stream for a solid minute and then "restart" itself.

Cleared cache, session files, updated Flash, used Ccleaner as well. Don't want to go through creating a new profile yet (a bit of a hassle), trying to figure out what might be causing the issue. As I said, it's very random, sometimes happens in short video on Youtube, sometimes I can watch long videos without much problem. And no, my internet is not the issue, double checked on that.

Any ideas?

Asked by br0k3n 5 лет назад

Answered by br0k3n 5 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

firefox update causes dead_pool_header error on my computer

when I update mozilla, the next time i boot up my computer I get the message dead_pool_header. the only way for me to get windows to start up again is to restart my compu… (читать ещё)

when I update mozilla, the next time i boot up my computer I get the message dead_pool_header. the only way for me to get windows to start up again is to restart my computer in safe mode and reboot my computer to a time before I get the update.

Asked by viglib1 5 лет назад

Answered by FredMcD 5 лет назад