Отображение вопросов с тегом: Показать все вопросы
  • Архивировано

Firefox is eating up between 90% CPU usage to %230 CPU usage, while on a text-only page. I've tried many of the fixits. They didn't work. What can I do?

I've cleared cookies multiple times I've emptied the cache I cleared my download history, and a majority of my browsing history I've tried having hardware acceleration fo… (читать ещё)

I've cleared cookies multiple times

I've emptied the cache

I cleared my download history, and a majority of my browsing history

I've tried having hardware acceleration for both flash and firefox on and off

I turned off all my apps and plugins and when that did nothing I turned back on the ones I need. I never had a lot of apps to begin with. only a max of 5. I had quite a few plugins, but i disabled all but quicktime, flash, and silverlight. I have those three set on "ask to activate" so none are "always active" anymore.

I also tried a couple things from the FAQ and forums here about changing a few settings in the "about:config" setup.

A few of the above things initially worked, but after a day or two it'd be back to sucking up my CPU and memory. I would then try the same thing again, and this second time there would be no improvement. The real memory will fluctuate between 200 MB and 1.7 GB, and has done so for quite a while.

Even after I've left streaming sites, and sites with lots of images, and I'm not downloading anything, the memory and the CPU will still do that. I only have a handful of tabs open at a timeusually, and all of them are mostly text. I'll quit and reopen firefox, which will initially bring the memory and CPU usage down, but it inevitably climbs up quite quickly, regardless of my tab usage. It'll be the same if I'm playing a flash game or scrolling through blogs.

I never had any of these problems with Firefox 23, and my internet usage habits haven't changed at all. I had some of this slowness a few times with version 24, but nowhere near as bad as this, or as constant. Almost everyday I end up googling for other ways to speed things up. Everything I do never slowed down Firefox on earlier versions.

I've tried all my usual tasks on Safari which will never climb above 30-40 MB of memory, even on netflix streaming, or flash games, and the CPU will average around 8 and 11%.

Asked by tjak1 6 лет назад

Last reply by shape5 5 лет назад

  • Архивировано

Pinned Tabs disappear

I am using Win XP and Mac OS The Pinned Tabs disappear - I don't understand when they do So I have to redo them manually once in a day or two Is there a simple solution ?… (читать ещё)

I am using Win XP and Mac OS The Pinned Tabs disappear - I don't understand when they do So I have to redo them manually once in a day or two

Is there a simple solution ?

Asked by minkowski 6 лет назад

Last reply by ZZFPG 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

In FF 25 on XP there was a star to left of navigation toolbar to open bookmarks sidebar, now it's on the right, but does not open the sidebar - what's up?

I want that little star back that opens the bookmarks sidebar. It's just to the left of the address field on XP in FP 25. But on Windows 8 in FP 25.0.1 it's not there. In… (читать ещё)

I want that little star back that opens the bookmarks sidebar. It's just to the left of the address field on XP in FP 25. But on Windows 8 in FP 25.0.1 it's not there. Instead there's a star that sometimes appears on the right of the address bar. But the star on the right does not open the bookmarks sidebar. It only displays a list of bookmarks and options, which do not include opening the sidebar. Has this option been removed and replaced with Ctrl B?

Asked by Kansachusetts 6 лет назад

Answered by Kansachusetts 6 лет назад

  • Архивировано

how do I fix the "shockwave flash" error, causing firefox to lock up, slow, or crash?

continous errors about "shockwave flash", "script has stopped working" etc, causing numerous slowdowns, lock-ups, and crashes. have tried several fixes, but none have wor… (читать ещё)

continous errors about "shockwave flash", "script has stopped working" etc, causing numerous slowdowns, lock-ups, and crashes. have tried several fixes, but none have worked.....please advise

Asked by mgenoves 6 лет назад

Last reply by dustymojave 6 лет назад

  • Архивировано

Problem with download setting "Always ask me where to save files" in v25.0+?

Since upgrading to v25.0 and then v25.0.1, there seems to be a consistent problem on one of my desktops running Win7 Ultimate x64 with having the download setting in Opti… (читать ещё)

Since upgrading to v25.0 and then v25.0.1, there seems to be a consistent problem on one of my desktops running Win7 Ultimate x64 with having the download setting in Options toggled to the "ask user" setting -- seems to work fine when a particular subdirectory is specified, but the program hangs (with the OS "waiting" icon displayed) for an indefinite period of time until I use Task Manager to terminate the process or process tree. This sort of behavior did not occur with older FF versions <25.

Before I discovered the problem didn't occur when a subdirectory was specified, I had followed the advice reflected in an online troubleshooting article to sequentially 1) clear the download history and then 2) change the post-download AV check from "true" to "false" in the configuration settings, but neither of those steps enabled success with the user-request toggled and the program would repeatedly hang. Finally I tried the other setting by specification of the root drive "Temp" folder, and discovered that it would work successfully. Changing it back to the user-request setting again causes the program to hang when another attempt to download the same file from either an e-mail attachment or different website is attempted.

Is this a bug of some sort, or is there some other FF setting which might be triggering the dysfunctional effect for this machine (doesn't seem to occur with other machines running FF v25.0.1 with 32-bit OS flavors of XP Pro or Vista Ultimate)? If the former, please let me know if you need further information to correct it for future releases. If not and no other FF setting would likely trigger such an effect, that would imply some sort of external cause but the behavior doesn't occur with IE (I don't/won't use Chrome). FWIW, I use MSE as my primary resident AV in conjunction with Panda Cloud AV running in parallel (and I have had zero issues or problems with any conflict arise in this arrangement for the past 3+ years on any of the machines in my home office).

Asked by jhvance 6 лет назад

Last reply by jhvance 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Many addons hangs and high CPU/RAM usage (/questions/976131)

I have an issue thats been plaguing me so far for a month in Firefox; after Firefox has been in use for quite awhile (open for many days with hundreds of pages throughout… (читать ещё)

I have an issue thats been plaguing me so far for a month in Firefox; after Firefox has been in use for quite awhile (open for many days with hundreds of pages throughout those days being opened and closed) it never releases the RAM it has used, ive seen it go from being initially around 400MB at start in the first 30 minutes of being opened then after an hour it goes to around 600MB-900MB, that number is somewhat normal for me i guess (in the days of using Firefox 4 id get that usage alot on my old netbook) and then it goes to the point of insanity at random and uses a whole 2GB and once its done that its almost unusably slow and at times must be killed with the system's Task Manager.

This isnt normal. Especially because this happens when i have nothing but Firefox's homepage opened and everything else closed. Its as if all the content on the pages ive visited gets hoarded by Firefox over time and it never gets released, its almost as if Firefox is like how Windows 98 was if you kept it running for days without shutting it down.

Ive done practically everything to try and remedy this as was suggested by the kind helpful people in the linked thread.

  • Ive disabled all addons i dont need
  • Ive gotten rid of addons i dont need
  • Ive started a completely new Firefox profile and in it use nothing but the addons i need for my day to day browsing (so nothing else beyond what i need is enabled or in Firefox in the first place)
  • Ive updated flash player and most of the other plugins firefox lists
  • Ive updated all of my computer's drivers and updates from Windows Update
  • Ive cleared the cache and cookies and persistent data repeatedly to try and empty Firefox's used RAM
  • Ive used about:memory's "reduce memory usage" option to clear out Firefox's RAM but it did nothing, if anything at times it made it go up a few megabytes or two
  • As suggested i disabled 3 "jetpack" addons that i needed because they supposedly were the cause of this
  • Ive enabled addons one by one to see which is the problematic one, in each time that i did that when i found the culprit and disabled the addon that i thought was the one at fault the problem would only return in a matter of time making all that effort go down the drain
  • Did a crapton of virus scans
  • Ive read most of Firefox's help articles on fixing it, ive done it all
  • A portable install of Firefox runs just perfect, and even a fresh new profile without a single addon is perfect, its when i need addons the problems arise.
  • I have run memtest, memtest86, and even the memtest that comes with Windows, all show nothing is wrong with my machine


Ever since i created a new profile my previous problem of Firefox's context menu being as slow as molasses is gone, but the rest lingers on still (albeit less i admit).

So far Im left with two seemingly related problems in forefox, in short: Firefox's RAM usage at random stays very high even if there is nothing but one tab open, heck there could only be the homepage of Firefox open and itd still do that even if i leave it like that for hours without touching it. Heres an example from earlier today https://app.box.com/s/sc7xpmsjnmf18q3rx12t

And heres after i used about:memory's reduce memory usage command https://app.box.com/s/whbay8b4l2z89grdphzd

And if Firefox is not doing that, then i get the other problem of the CPU usage having a spike every so often that freezes up Firefox for a while, when it does that Window's Task Manager lists Firefox as using around 10% CPU usage, which is alot considering ive never seen Firefox use more than 5% at worst before. It even at times simply stays like that while its idle using that CPU figure. I dont have a screenshot at the moment of Firefox at it since its not doing it but heres a screenshot of another process doing it http://vvcap.net/db/aSXmdVEsoZ-9tQj4TnH6.htp

At this point i dont know what to do anymore to be honest, i love Firefox and its addons, its what makes it unique, without them i just cant browse, i could just as well use IE (ew). Part of the reason i got a beefy computer was so that i could use Firefox instead of Opera without having to worry about its infamous memory usage (at the time i recall it being a memory hog it was in the days of Firefox 4 -14, after i used Firefox 21 things had dramatically improved since) Ive gone down to using nothing but what i ONLY need for daily browsing in the new profile and kept all other kinds of use of Firefox's addons strictly to usage inside a virtual machine (VMWare to be preice). But still the problem lingers on. Im sorry that this is long, but i just want to be detailed as possible so that this can be solved

Finally, my specs; as i have no idea if the attached troubleshooting contains it or not.

Intel Core i7 2630QM @ 2.00GHz (with Turbo Boost 2.9GHz) Sandy Bridge 32nm Technology 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Radeon HD 6770M (HP) (theres integrated graphics too i guess) 112GB ATA KINGSTON SH103S3 SCSI Disk Device (the SSD i have Firefox installed on)

Asked by StaxOnRax 6 лет назад

Answered by StaxOnRax 6 лет назад

  • Архивировано

jquery1.9.1 get call blocked in page due to active mixed content , I am calling self hosted wcf service hosted on client machine through web page

jquery1.9.1 'get' call blocked in page due to active mixed content , I am calling self hosted wcf service hosted on client machine through web page , client do not want a… (читать ещё)

jquery1.9.1 'get' call blocked in page due to active mixed content , I am calling self hosted wcf service hosted on client machine through web page , client do not want about:config setting . Please provide mechanisum so that i can call crossdomain service ( ihave already added crossdomain headers)

Asked by chandugaurav24 6 лет назад

Last reply by guigs 6 лет назад

  • Архивировано

Quicktime plugin 7.7.4 in FF 25.0.1 not playing audio files in their entirety

I've recently noticed that MP3 (and other) audio files on my phpBB 3.0.12 bulletin board (it's a members-only board, so I can't let you visit it, sorry) are not playing i… (читать ещё)

I've recently noticed that MP3 (and other) audio files on my phpBB 3.0.12 bulletin board (it's a members-only board, so I can't let you visit it, sorry) are not playing in their entirety when the Quicktime plugin 7.7.4 is used in FF 25.0.1 via a custom BBCode tag - a 2 minute 24 second long 128kbps stereo MP3 file will only play about 50 seconds, and the same audio in 44.1kHz stereo WAV format only plays about 5 seconds. This difference in playing time for the same length audio suggests (to my very limited knowledge) that it is something like the bit-rate (or the sample rate?) of the audio content that is determining how much gets played - i.e. only a limited maximum amount of data is being allowed through; the lower bit-rate (or sample rate?) of the MP3 means it plays for longer than the much higher bit rate (or sample rate?) of the WAV.

They play in their entirety at the same bulletin board when viewed in Internet Explorer 11.0.9600.16428 and Chrome 31.0.1650.57m (though there are some odd display issues in Chrome, but that's another story), and I'm sure it was working normally in FF until fairly recently.

The BBCode uses this HTML replacement to call on the Quicktime plugin:

<embed src="{URL}" width="200" height="15" autostart="false" loop="false" volume="80"></embed>

Has anyone else had this problem? Is it a known issue? (I'm finding this support area notoriously difficult to navigate, and have not been able to find any reference to it, hence my asking the question here.)

Thanks in advance for any replies.

Asked by Somerset Bob 6 лет назад

Last reply by Wesley Branton 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

When I donated on line yesterday, I was told I would receive an email about my transaction; why did I not receive one?

Since I have yet to receive an email confirming my donation, I got nervous. I just got off the telephone with my credit card banking company just to confirm that my dona… (читать ещё)

Since I have yet to receive an email confirming my donation, I got nervous. I just got off the telephone with my credit card banking company just to confirm that my donation did go to Mozilla Firefox. Since I got the right answer from them confirming who it went to, I am now O.K.

Asked by neilben 6 лет назад

Answered by Andrew 6 лет назад

  • Архивировано

Firefox 26 Has Completely Removed Download Progress Display

For those who are not happy with Firefox's removal of the downloads display progress bar in the 25 series, you'll be even more unhappy with the 26 series. Even typing ab… (читать ещё)

For those who are not happy with Firefox's removal of the downloads display progress bar in the 25 series, you'll be even more unhappy with the 26 series. Even typing about:config and isetting browser.download.useToolkitUI to true no longer works. I sincerely despise companies that DO NOT provide their users OPTIONS, OPTIONS. OPTIONS! Instead of pissing off a sizable number of people who prefer things the way they were. Stop changing things for the worst! I want to monitor my downloads progress without having to take an extra step by clicking on the "Library" tab. Who are you trying to impress?

Asked by NYCGRIFF 6 лет назад

Last reply by ehw0405 6 лет назад

  • Архивировано

Video controls do not show

Whenever i play a video, whether quicktime or html5, there are no video controls (play, pause etc). On trailers.apple.com, I can get the video controls to show up if clic… (читать ещё)

Whenever i play a video, whether quicktime or html5, there are no video controls (play, pause etc). On trailers.apple.com, I can get the video controls to show up if click inspect element but then there's no video. I have tried reinstalling firefox, vlc, quicktime, flash, with no success. I'm using Winx64 fully patched.

Asked by alphaace 6 лет назад

Last reply by guigs 6 лет назад

  • Архивировано

Firefox 25 + DTLS+SRTP + Call connected but no audio in browser

Hi, I am trying to make WebRTC audio call to Asterisk version 11. OS: Ubuntu 12.04. The call gets connected successfully to Asterisk but after that there is NO AUDIO in b… (читать ещё)

Hi,

I am trying to make WebRTC audio call to Asterisk version 11.

OS: Ubuntu 12.04.

The call gets connected successfully to Asterisk but after that there is NO AUDIO in browser.

I see lot of discard packet logging. Which transport flow is not ready? DTLS??

Please help to resolve the audio issue.

Below are nspr.logs

2014-01-16 09:47:46.629769 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: Attaching pipeline to stream 0x7f2b4a216b00 conduit type=audio
2014-01-16 09:47:46.629897 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:103: SIPCC-UI_API: 1/1, ui_call_state: event=5
2014-01-16 09:47:46.629923 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:467: SIPCC-UI_API: 1/1, ui_call_info: call instance=0 callednum= calledname= clngnum= clngname =
2014-01-16 09:47:46.629932 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:470: SIPCC-UI_API: ui_call_info: calltype=2 displayClng=1 displayCld=1
2014-01-16 09:47:46.629963 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:653: SIPCC-UI_API: 1/1, ui_set_call_status: the stat string =<80>^X
2014-01-16 09:47:46.629972 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:615: SIPCC-UI_API: 1/1, ui_set_call_status_display: the stat string =<80>^X, timeout= 0, priority=0
2014-01-16 09:47:46.629981 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:282: SIPCC-UI_API: 1/1, ui_update_video_avail:
2014-01-16 09:47:46.629991 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|def] fsm.c:346: SIPCC-FSM: 1/1, fsm_change_state: DEF: HAVE_LOCAL_OFFER -> STABLE
2014-01-16 09:47:46.630000 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|def] dcsm.c:397: SIPCC-DCSM: dcsm_update_gsm_state: 1 : DCSM_READY --> DCSM_READY
2014-01-16 09:47:46.630053 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|tnp] ui.c:1701: SIPCC-UI_API: 1/1, ui_set_remote_description: state=27 call_instance=0
2014-01-16 09:47:46.630069 UTC - 1795237632[7f2b477536a0]: [GSM Task|def] sm.c:65: SIPCC-GSM: 1/1, sm_process_event: DEF   :(HAVE_LOCAL_OFFER:SETREMOTEDESC )
2014-01-16 09:47:46.629931 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|cpr] cpr_linux_stdio.c:146: cprGetMessage: msgrcv success for queue CCAPPQ
2014-01-16 09:47:46.630096 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|def] ccprovider.c:1580: SIPCC-SIP_CC_PROV: ccappUpdateSessionData: Call_STATE:. state=5, attr=0, cause=5,   instance=0
2014-01-16 09:47:46.630106 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|src-common] string_lib.c:324: Strlib Error: strlib_is_tring passed invalid string
2014-01-16 09:47:46.630152 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|CC_SIPCCService] CC_SIPCCService.cpp:724: onCallEvent(CCAPI_CALL_EV_STATE, 10001, [CONNECTED|canHold,       canEndCall,canSendDigit,canUpdateVideoMediaCap,canMuteAudio,canSetVolume]
2014-01-16 09:47:46.630237 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|def] ccapi_call.c:56: SIPCC-SIP_CC_PROV: CCAPI_Call_releaseCallInfo: ref=0x7f2b482f5200: count=2
2014-01-16 09:47:46.630252 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|cpr] cpr_linux_stdio.c:146: cprGetMessage: msgrcv success for queue CCAPPQ
2014-01-16 09:47:46.630266 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|src-common] string_lib.c:324: Strlib Error: strlib_is_tring passed invalid string
2014-01-16 09:47:46.630288 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|CC_SIPCCService] CC_SIPCCService.cpp:724: onCallEvent(CCAPI_CALL_EV_CALLINFO, 10001, [CONNECTED|canHold,    canEndCall,canSendDigit,canUpdateVideoMediaCap,canMuteAudio,canSetVolume]
2014-01-16 09:47:46.630303 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|def] ccapi_call.c:56: SIPCC-SIP_CC_PROV: CCAPI_Call_releaseCallInfo: ref=0x7f2b482f5e00: count=2
2014-01-16 09:47:46.630313 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|cpr] cpr_linux_stdio.c:146: cprGetMessage: msgrcv success for queue CCAPPQ
2014-01-16 09:47:46.630322 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|cpr] cpr_linux_stdio.c:146: cprGetMessage: msgrcv success for queue CCAPPQ
2014-01-16 09:47:46.630330 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|cpr] cpr_linux_stdio.c:146: cprGetMessage: msgrcv success for queue CCAPPQ
2014-01-16 09:47:46.630336 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|src-common] string_lib.c:324: Strlib Error: strlib_is_tring passed invalid string
2014-01-16 09:47:46.630348 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|CC_SIPCCCallInfo] CC_SIPCCCallInfo.cpp:566: State 27 not handled in generateCapabilities()
2014-01-16 09:47:46.630358 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|CC_SIPCCService] CC_SIPCCService.cpp:724: onCallEvent(CCAPI_CALL_EV_STATE, 10001, [UNKNOWN|]
2014-01-16 09:47:46.630369 UTC - 1584723712[7f2b47753480]: [CCAPP Task|def] ccapi_call.c:56: SIPCC-SIP_CC_PROV: CCAPI_Call_releaseCallInfo: ref=0x7f2b482f6400: count=2
2014-01-16 09:47:46.634532 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.634576 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.634722 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.634736 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.636879 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.636917 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.647128 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.647186 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.647747 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: [main|PeerConnectionImpl] PeerConnectionImpl.cpp:165: Returning success for OnAddStream()
2014-01-16 09:47:46.654630 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.654665 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.654744 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.654752 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.657703 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
014-01-16 09:47:46.647747 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: [main|PeerConnectionImpl] PeerConnectionImpl.cpp:165: Returning success for OnAddStream()
2014-01-16 09:47:46.654630 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.654665 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.654744 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.654752 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.657703 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.657947 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.659191 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: [main|PeerConnectionImpl] PeerConnectionImpl.cpp:179: PeerConnectionObserverDispatch processing mCallState = 5         (CONNECTED), mFsmState = 0 (IDLE)
2014-01-16 09:47:46.659209 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: [main|PeerConnectionImpl] PeerConnectionImpl.cpp:212: : **** UNHANDLED SIGNALING STATE : 0 (IDLE)
2014-01-16 09:47:46.659215 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: [main|PeerConnectionImpl] PeerConnectionImpl.cpp:299: : **** UNHANDLED CALL STATE : 5 (CONNECTED)
2014-01-16 09:47:46.659233 UTC - -2040645824[7f2b8503e480]: [main|PeerConnectionImpl] PeerConnectionImpl.cpp:179: PeerConnectionObserverDispatch processing mCallState = 27        (SETREMOTEDESCSUCCESS), mFsmState = 16 (STABLE)
2014-01-16 09:47:46.668187 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.668411 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.668444 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.674898 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.674936 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.675033 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.675043 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.679308 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.679354 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.689528 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.689648 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.694990 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.695030 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.695169 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.695183 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready
2014-01-16 09:47:46.700065 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.700192 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.710440 UTC - 898651904[7f2b482be570]: Audio conduit returned buffer of length 160
2014-01-16 09:47:46.710512 UTC - 898651904[7f2b482be570]: MediaPipeline::NotifyQueuedTrackChanges()
2014-01-16 09:47:46.714919 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: MediaPipeline::NotifyRealtimeData()
2014-01-16 09:47:46.714957 UTC - 1376773888[7f2b4a4657b0]: Discarding packets because transport not ready

P.S. Asterisk is configured for DTLS-SRTP with certificates.

Asked by rawat 6 лет назад

Last reply by guigs 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

sessionstore.js cannot be created.

I have checked all my settings, everything in about:config is fine as far as session storing is concerned, i have tried using an add-on to save my session but the creatio… (читать ещё)

I have checked all my settings, everything in about:config is fine as far as session storing is concerned, i have tried using an add-on to save my session but the creation of 'sessionstore.js" is just impossible.

Asked by 2jzgte 6 лет назад

Answered by 2jzgte 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Admin was going to change my ID for me (which included an old email). This hasn't been done and request was archived. Please help

my online profile features an old (former) work email which I would like to remove. Requested this before but was informed Mozilla Admin would have to perform for me. H… (читать ещё)

my online profile features an old (former) work email which I would like to remove. Requested this before but was informed Mozilla Admin would have to perform for me. However I was asked to be patient as there was a "back-log" of requests. Now, issue has been archived but not resolved. I don't want ANY email featured on my profile onscreen. Can you please assist? Thanks

Asked by robertker 6 лет назад

Answered by guigs 6 лет назад

  • Архивировано

Firefox doesn't completely support 1920x1080 screen resolution.

Firefox doesn't completely support 1920x1080 screen resolution. I have 15.6" 1080p laptop (%125 dpi selected). See the menu arrows: http://imageshack.us/a/img716/7518/t4… (читать ещё)

Firefox doesn't completely support 1920x1080 screen resolution. I have 15.6" 1080p laptop (%125 dpi selected). See the menu arrows: http://imageshack.us/a/img716/7518/t4ir.png

Asked by veyselcelik 6 лет назад

Last reply by veyselcelik 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

Additional question: How can I fix the refreshment settings, so that my browser doesn't destroy entered form information?

In addition to the question below, another problem is not only are my email responses erased when the browser refreshes, the message itself is no longer available. I have… (читать ещё)

In addition to the question below, another problem is not only are my email responses erased when the browser refreshes, the message itself is no longer available. I have to start from the beginning point in my email list, rather than remain on the once-opened email.

By the way, I have reset and restored my Firefox as a solution, which didn't help. I did this twice, following instructions. The process was tedious and I had to recover quite a bit of information, not to mention a problem with merged bookmarks. I'd like to avoid this solution, at all costs. Here's what I said earlier. Again, thanks for any/all help you can provide.

For the past several weeks, now, I've noticed that my browser "refreshes" the feed more frequently, so frequently, in fact, that any emails, forms, or survey questions that I am answering get wiped clean. This started happening with the latest update. I am unable to locate any setting in my preferences that will stop the constant refreshment (reload? page update?). This is also frustrating when trying to make purchases on line, and as I said, write emails, complete forms, complete surveys, etc.

Thank you in advance for quickly resolving this most frustrating problem? I use a Mac, and am running Mavericks. This problem was present with the previous OS, too. Thanks again!

Asked by Chideb 6 лет назад

Answered by Chideb 6 лет назад

  • Архивировано

Kerberos authentication failing

I am setting up SSO in a corporate environment using CAS/Jasig to authenticate to the corporate LDAP using SPNEGO (Kerberos). When I attempt to access the secured resour… (читать ещё)

I am setting up SSO in a corporate environment using CAS/Jasig to authenticate to the corporate LDAP using SPNEGO (Kerberos). When I attempt to access the secured resource in my FF browser, the initial Negoiate challenge is sent from CAS/Jasig and FF responds with a NTLMSSP token. CAS/Jasig dutifully responds back with another Negotiate header which, if I'm following everything correctly, FF is supposed to use to establish a Channel Binding Token. The call to function InitializeSecurityContext fails with a return code of -2146893054 and the auth process fails over to "challenge user for credentials" at that point.

What I've done

  • verified the CAS/Jasig server can communicate with the LDAP directory using Kerberos. Server keytab file is fine, test run using the hadoop library's KerberosTestUtils class works perfectly.
  • verified the client has Kerberos tickets - in fact, the klist utility from M$ says there are 29, including one valid today from one of the 4 AD domain controllers used here.
  • rummaging about the iwebs, code -2146893054 corresponds to (I think) M$ SEC_E_UNSUPPORTED_FUNCTION exception. Docs say the this usually means an invalid context attribute flag was sent to the function. I've attempted the auth several different ways with negotiateauth debugging set to 5, but it doesn't seem to matter whether the session uses REQ_DELEGATE or REQ_MUTUAL_AUTH or both or neither (these are the only 2 configurable flags I can see in the source code for the nsAuthSSPI::GetNextToken function, which is where the error is thrown). The 2nd call to InitializeSecurityContext fails regardless
  • other iweb sites indicate this error could be a mismatch between the client & the server, either in system time or encryption level required. I've verified that both the client machine and the CAS/Jasig server have system times within 2s of each other and both are requiring 128 bit encryption

I'm stuck now - near as I can tell, FF is supposed to shoot back another Authorization token in response to this 2nd Negotiate challenge to establish a secure channel, but none is being sent due to this error. I'm also confused why FF insists on sending an NTLMSSP token - why won't it send a Kerberos token? Any guidance as to where to look next would be appreciated.

Asked by cornells 6 лет назад

Last reply by guigs 6 лет назад

  • Решено
  • Архивировано

after using the terminal,wireless connection is gone

Yesterday I was looking online to see how can I transfer pictures,files from my Nexus 7 tablet to my desktop computer with the usb cable.. I've found several support foru… (читать ещё)

Yesterday I was looking online to see how can I transfer pictures,files from my Nexus 7 tablet to my desktop computer with the usb cable.. I've found several support forums like this one I'm using right now,someone has already asked a question like mine so I followed the best answer, I typed the commands in the terminal as the helper suggested,then I restarted my desktop pc,after that it didn't connect any more,it connects wireless usually,but since yesterday no connection:( I still have the page/link that shows the answer I've followed (the top one) :

http://askubuntu.com/questions/207569/how-do-i-connect-a-nexus-7-to-transfer-files

thank you!!

Asked by mediterranean 6 лет назад

Answered by patrickmc 6 лет назад