Un-archiving emails

Hello all! Hopefully one of you genius gurus can help. On advice from GoDaddy (insert eyeroll), I downloaded Thunderbird as their only solution to be able to do a backup … (читать ещё)

Hello all! Hopefully one of you genius gurus can help. On advice from GoDaddy (insert eyeroll), I downloaded Thunderbird as their only solution to be able to do a backup without Outlook. Their instructions were quite vague, however, and I wound up creating an archive of the last 13+ years of emails instead of a backup. But now NOTHING shows in the Archive folders in the left menu, although thankfully I was able to find what looks like might be something in the Profiles folder so I'm not completely panicking.

Any chance there's a way to "undo" the archive and restore everything back? I did try "undo", for the record, holding my breath and crossing my fingers in a Hail Mary fashion (after hours of watching it all unfurl) to no avail.

Asked by jen7 3 недели назад

Last reply by jen7 2 дня назад

Playing 1080p 60 fps video on YouTube is choppy after update to version 68 and subsequent versions

Hello everyone! Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my … (читать ещё)

Hello everyone!

Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my second question has NOT received A SINGLE REPLY from anybody. I have now updated to version 72 and then subsequently to version 76.0.1 (which the latest one at the time of writing this question. I am still suffering from the same problem of stuttering 1080p 60fps YouTube videos due to frame drops, especially using the VP9 codec, although other codecs also drop a few frames. Do note that the audio works just fine in real-time without any lag, and this problem exists ONLY for 1080p @ 60 fps, not for any other resolution or frame rate. I have referred to the following links to try and solve my problem:-

  1. https://www.reddit.com/r/firefox/comments/8qhbhg/h264_1080p_60fps_stutter_youtube_vimeo_etc/
  2. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1277519
  3. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/72.0.2/releasenotes/
  4. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1608485

The Firefox version 72.0.2 release notes categorically state that the issue has been resolved and even points to the bugzilla page for the same. But it still exists even in version 76.0.1, which is surprising. I have tried every possible combination I can think of, from setting media.media-capabilities.enabled = false in about:config to disabling specific codecs and hardware acceleration, none of which solved the issue permanently to my satisfaction. A few settings, at times, improved the issue slightly but there was no permanent solution, even though this has been alluded to in a previous release note. Do note that my graphics drivers are updated and this issue is Firefox-specific, i.e other browsers work just fine. Even the older versions of Firefox work fine, as stated earlier. I would like to state that I prefer using the VP9 codec because other codecs take a toll on my relatively low-bandwidth network connection and this leads to longer buffering times (VP9 does not have this problem). I humbly request the community members and volunteers to help me in this regard, and if need be, point me to the proper channel for lodging a bug report directly to Mozilla.

Thanks and regards,
Preetodeep Dev.

P.S:- If this issue is not resolved, then I will have no choice but to go back to Firefox version 62.0.2, which works just fine with all the default settings.

Asked by Preetodeep Dev 2 месяца назад

Last reply by Preetodeep Dev 6 дней назад

Doxy.me Webcam not showing my video.

My health provider uses doxy.me for telehealth. Whenever we set up a session using Firefox on my laptop my healthcare provider can't see me on his end. I used doxy.me tro… (читать ещё)

My health provider uses doxy.me for telehealth. Whenever we set up a session using Firefox on my laptop my healthcare provider can't see me on his end. I used doxy.me troubleshooter and it gets stuck at "loading video stream". Using the same laptop but instead using Microsoft Edge and the video works fine. I have used Firefox for other web conferences using Zoom and that works fine. Any reason why this is happening?

Asked by sparky1957 1 месяц назад

Last reply by sparky1957 4 дня назад

cannot send emails out

Recently, after 5/6 emails being sent, suddenly I got the error msg. as shown below: "The size of the message you are trying to send exceeds a temporary size limit of th… (читать ещё)

Recently, after 5/6 emails being sent, suddenly I got the error msg. as shown below:

"The size of the message you are trying to send exceeds a temporary size limit of the server. The message was not sent; try to reduce the message size or wait some time and try again. The server responded: 452 4.1.0 <dpw8445@austin.rr.com> service temporarily unavailable. Please see https://www.spectrum.net/support/internet/understanding-email-error-codes for more information. AUP#Out-1440."

What does it mean? What should I do? Spectrum Support provided no info or solution. Can someone help? Your response will be greatly appreciated.

By the way, after I shut down my pc and started it again, I could send 5/6 emails. Then the same problem came back. Pls. help. Thx. David Wang

Asked by dpw8445 1 месяц назад

Last reply by dpw8445 5 дней назад

not log in to site

FF will now not let me log into a site Ive used many times, Ive cleared the cache, remove data, Im not to much techno knowledge but have done that then gone to saved log … (читать ещё)

FF will now not let me log into a site Ive used many times, Ive cleared the cache, remove data, Im not to much techno knowledge but have done that then gone to saved log ins and removed original log in that was saved, gon back to the (site which is my energy supplier) put in my email, then password all is correct but it just will not open anything the dots on top left of page just keep going back and forth, yet if i go onto IE and log in it comes up instantly, maybe I should change!!

Asked by journeyman 3 недели назад

Last reply by journeyman 6 дней назад

This webpage has been blocked

Recently while browsing http://www.mediafire.com/, I mistakenly clicked on Block. Thereafter tried all the available solutions, but the web site always returning this mes… (читать ещё)

Recently while browsing http://www.mediafire.com/, I mistakenly clicked on Block. Thereafter tried all the available solutions, but the web site always returning this message: This webpage has been blocked. Anyone out there solved this sort of problem, please help. Thank you. Jasim Raihan

Asked by jasim.raihan123 1 месяц назад

Last reply by jasim.raihan123 3 дня назад

saving profile for restore to previous version

Do I need to save my profile to restore the previous version? It is very confusing in the help files with conflicting information that makes me worry that I may not be ab… (читать ещё)

Do I need to save my profile to restore the previous version? It is very confusing in the help files with conflicting information that makes me worry that I may not be able to use my profile from V75 in the previous version I only want to temporarily restore to the previous version until the web page display problems and URL address box overlapping the favourites bar are are sorted out but I hope to retain my bookmarks to work in the previous version Thanks TW

Asked by 70773388 2 месяца назад

Last reply by 70773388 4 дня назад

Junk or Blocked emails

I'm not getting all my emails... Please help, I may have blocked or added several people's email to a Junk or Blocked list. I need to remove email from the Junk or Blocke… (читать ещё)

I'm not getting all my emails... Please help, I may have blocked or added several people's email to a Junk or Blocked list.

I need to remove email from the Junk or Blocked List for certain people and restore my ability to see these incoming emails, and stop them from being blocked going forward.

I've tried to correct within Options|Security|Junk - > Reset Training Data

I still have people being blocked... HELP!

Asked by jimbo3108 2 недели назад

Last reply by jimbo3108 19 часов назад

reply uses wrong from email address

I have nine email accounts configured in Thunderbird. For some accounts, when I Reply the reply message uses the correct From email address, i.e., the email address to wh… (читать ещё)

I have nine email accounts configured in Thunderbird. For some accounts, when I Reply the reply message uses the correct From email address, i.e., the email address to which the incoming email was addressed. For other accounts, the reply message From field is evidently a default email address that is configured somewhere in Thunderbird.

How can I configure Thunderbird to consistently use the address to which incoming email is sent in the From email address of a reply?

Thanks.

Asked by stevejq 1 месяц назад

Last reply by stevejq 20 часов назад

"Firefox.app" can't be opened.

I am running MACOS 10.15.5 on a MacBook Pro. Up until recently Firefox has worked perfectly. Now, and for maybe the past week or so, I get the pop-up error message "Firef… (читать ещё)

I am running MACOS 10.15.5 on a MacBook Pro. Up until recently Firefox has worked perfectly. Now, and for maybe the past week or so, I get the pop-up error message "Firefox.app" can't be opened. No other indications or messages.

I have removed and reinstalled the app from the Firefox 77.0.1.dmg file. Still have the issue. I get the same msg when attempting to start Firefox in safe mode. I thought at first this issue may be due to the upgrade to 10.15.5 from 10.15.4, but a family member's Firefox works perfectly on 10.15.5. I actually don't remember when the jump to "5" from "4" actually happened. I have checked the forms and found nothing relating to this specific error. Perhaps I missed it.

I have attempted to recover Firefox from an earlier (6/2/2020)Time Machine backup which I believe was prior to the "5" upgrade, but the message is still the same.

Any help/suggestions would be appreciated. Thanks.

Asked by ldhess 2 недели назад

Last reply by ldhess 3 дня назад

Firefox 76.01 on Windows 7 broke audio completely

The 76.01 update of Firefox has completely broken the audio function in my browser. Youtube and Yahoo Finance specifically. I have not checked further. Yes I know Windows… (читать ещё)

The 76.01 update of Firefox has completely broken the audio function in my browser. Youtube and Yahoo Finance specifically. I have not checked further. Yes I know Windows 7 is not supported by Microsoft, but Firefox has claimed that it would support Windows 7 indefinitely. Yesterday when I opened Firefox a message said that audio and video might not work if I did not have DRM enabled. I checked and saw that I had DRM enabled, but audio did not work. A button in the message said Enable DRM, I clicked the button anyway. No audio. I restarted Firefox, no audio. I restarted my computer, no audio. I opened Chrome and everything is working fine. I did not even okay this update. I have my preferences set to NOT automatically update. it seems like Firefox is ignoring my preferences. Firefox should provide an instant downgrade to the previous version that supported audio. In the past I have downgraded a few times until things were working smoothly, but it's a headache. Now I understand Firefox makes it even harder to do that. I may just switch to Chrome permanently.

Asked by brtew 1 месяц назад

Last reply by brtew 4 дня назад

Downloaded Firefox, now Youtube and Skype don't work after my computer goes to sleep

I downloaded Firefox a couple of months ago and ever since, Skype, Youtube, and any video based apps and services don't work after my MacBook Pro goes to sleep for the ni… (читать ещё)

I downloaded Firefox a couple of months ago and ever since, Skype, Youtube, and any video based apps and services don't work after my MacBook Pro goes to sleep for the night. I've tried clearing history, cookies, etc., but so far nothing has solved the problem. The only thing that makes it work is restarting the computer everyday. Please help!

Asked by tostyj 1 неделю назад

Last reply by tostyj 1 день назад

Firefox on Mac is freezing and missing min/max bar

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope. Th… (читать ещё)

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope.

This is on a new MacBook that's less than a month old, so it's a fairly new install.

Anyone have any ideas?

Asked by willjasen 3 недели назад

Last reply by willjasen 5 дней назад

Firefox / "consent.exe" crashing in infinite loop on startup

I have had the following issue 5 times now over a longer period of time (Windows 10, Firefox 77.0.1 and earlier versions). Rarely, when I want to start Firefox, I get stu… (читать ещё)

I have had the following issue 5 times now over a longer period of time (Windows 10, Firefox 77.0.1 and earlier versions).

Rarely, when I want to start Firefox, I get stuck in an infinite loop. The mouse cursor changes to a "loading" cursor and starts flickering forever, trying to start Firefox. This is bad enough for my whole system to behave strangely, e.g. mouse clicks will randomly not register or release.

Upon inspecting the task manager, I find that `consent.exe` repeatedly pops up and disappears. I assume it crashes and then firefox tries to restart, repeating in an infinite loop ... I only recently found a dubious/hacky way to stop this without logging out or restarting my pc: When I forcefully rename `C:/Windows/System32/consent.exe` via console, e.g. to `.../consent.exe_`, Firefox will crash "properly" with an error message and I can rename it back.

I have no idea what this `consent.exe` does or why it is called, which makes finding the cause or fixing the issue very hard..


Details / attempted fixes

The most recent time I had this issue, it appeared after trying to open an external link while Firefox was open. Firefox then found a new update and started automatically updating to the newest version (77.0.1), before trying to open the link and giving an error message (I don't remember what it was..). To properly apply the update I closed Firefox, tried to open it again, and I started getting this infinite crash loop.

This is not the first time I had this exact same issue, but the cause seems to vary. The first time I encountered this was back when there was a buggy Windows update, which if I read my logs correctly seems to have been at the end of February 2020. As far as I can remember at this time, the issue appeared immediately after restarting my PC and updating Windows (no opening of external links involved). The only way I managed to fix it was by uninstalling that Windows update. I disabled the following updates for some months. At this time I assumed the cause was the buggy Windows update, but since then I had the same issue 4 more times. Of the times I can remember the issue appeared immediately after

  • updating windows
  •  ??
  •  ??
  • clicking an external link
  • clicking an external link > automatic Firefox update > restart Firefox > crash

Every time I got this issue I tried many things to fix it, including

  • restarting Firefox
  • restarting the PC
  • deleting my Firefox profiles in `%AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles` and `%AppData%\..\Local\Mozilla\Firefox\Profiles`

none of the above worked any time I had this issue - nonetheless the issue would disappear randomly without me knowing what fixed it.

The first time when it was seemingly caused by the buggy Windows update, I even uninstalled and reinstalled all of Firefox, including deleting my Profiles in AppData. Even then, the issue persisted on a completely clean and barebone install of Firefox. However, since then it is seemingly caused by opening external links and the problem always randomly disappeared before I got to try a clean Firefox install.

The most recent time, the issue disappeared while I was trying `firefox.exe --version`, `firefox.exe --help` to find out my Firefox version (I don't know the correct commands, so nothing happened). This did not work, but when I then tried to start Firefox again, I got about 10 or so error messages on the first attempt (unfortunately, I don't remember the error message..), and then the issue was gone on the second attempt to restart Firefox.

One other random guess I have is that some of my about:config settings may be related, in particular I completely disabled any links from opening popups, be it a new tab or window. But this sounds really like a bug and I certainly do not want to undo this setting.


In the end I am not even sure if this is a Firefox or Windows issue, and I am also not sure what would be a better place to look for support. Should I submit the above as bug report?

I am also very reluctant to try to reproduce the issue since I have no idea what the fix is and spent hours on it every time.

Asked by Shiwa 3 недели назад

Last reply by Shiwa 3 дня назад

Firefox slowing down my entire system

HI, it's a problem that's been around for years, yet i never got an appropriate answer, so i'm asking here: The longer i keep Firefox running, the slower my whole system … (читать ещё)

HI,

it's a problem that's been around for years, yet i never got an appropriate answer, so i'm asking here:

The longer i keep Firefox running, the slower my whole system gets and the slower firefox itself gets - up to a point (generally like about 10 hours or so) where everything becomes so slow, i have to manually shut down Firefox via the Task Manager. All that seems to be independent from the fact whether i actually do something in Firefox or not.

So i don't know what Firefox actually does while i'm away that kills my whole system, but i'd really like to know and i appreciate any help!!!

THX in advance

Asked by j.jansen7909 1 неделю назад

Last reply by j.jansen7909 2 дня назад

preferences keep changing

I have a Mac running Mojave 10.14.6. I change my browser to Bing and find it changed back to default browser days later. I have removed all the browser options but Bing… (читать ещё)

I have a Mac running Mojave 10.14.6. I change my browser to Bing and find it changed back to default browser days later. I have removed all the browser options but Bing and it still changes. At first it was just the browser but now it is happening with my home page settings. I set it to a page then it changes to default a few days or maybe hours later. I have played this game a dozen times or 100. Help. I don't find any thing suspicious in my files and have no add-on or extensions.

Asked by Rusty-joe 3 недели назад

Last reply by Rusty-joe 5 дней назад

CalDAV (davmail) no longer works; console shows error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80520001 (NS_ERROR_FILE_UNRECOGNIZED_PATH) [nsIXPCCompo

Starting Thunderbird 77.0b2 CalDAV calendar in Lightning no longer works. No events are loaded and in the console the error message below shows up several times: [Excepti… (читать ещё)

Starting Thunderbird 77.0b2 CalDAV calendar in Lightning no longer works. No events are loaded and in the console the error message below shows up several times:

[Exception... "Component returned failure code: 0x80520001 (NS_ERROR_FILE_UNRECOGNIZED_PATH) [nsIXPCComponents_Utils.readUTF8URI]" nsresult: "0x80520001 (NS_ERROR_FILE_UNRECOGNIZED_PATH)" location: "JS frame :: resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm :: L10nRegistry.loadSync :: line 658" data: no] L10nRegistry.jsm:658:19

   loadSync resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm:658
   fetchFile resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm:573
   generateResourceSetSync resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm:478
   map self-hosted:240
   generateResourceSetSync resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm:473
   generateResourceSetsForLocaleSync resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm:415
   next self-hosted:1099
   generateBundlesSync resource://gre/modules/L10nRegistry.jsm:177
   next self-hosted:1099
   touchNext resource://gre/modules/Localization.jsm:167
   regenerateBundles resource://gre/modules/Localization.jsm:552
   activate resource://gre/modules/Localization.jsm:243
   <anonymous> resource:///modules/calendar/calCalendarDeactivator.jsm:10
   <anonymous> chrome://calendar/content/calendar-chrome-startup.js:25

Is there something I can do to fix this?

Asked by Pók 1 месяц назад

Last reply by Pók 4 дня назад

Firefox fails to open links from external apps

Firefox for Android is set as my default browser for opening links. But every time when I click a link in another application, the page does not load. Firefox opens, but … (читать ещё)

Firefox for Android is set as my default browser for opening links. But every time when I click a link in another application, the page does not load. Firefox opens, but it just shows whatever tab I last had open (along with whatever other tabs I had in the background). It does not even load a new blank tab. If I quit and restart Firefox then go back to the external app and click the link, Firefox opens and DOES succesfully load the link. But obviously that is a workaround, not a fix. These results are the same whether or not I have enabled "Always restore tabs". Tab queueing is disabled. I am using Firefox for Android 68.10.0 on Moto G5 Plus with Android 8.1.0. Thank you!

Asked by CL 6 дней назад

TB crashes after activating Lightning

TB worked well for yearrs. A few weeks ago I added Lightning ans calendars on my Synology NAS using TBSync. For some Reason I canot usSSL but can connect while in Home Ne… (читать ещё)

TB worked well for yearrs. A few weeks ago I added Lightning ans calendars on my Synology NAS using TBSync. For some Reason I canot usSSL but can connect while in Home Net. Some weeks it worked fine. Suiddenly Tb crashed every time after restart. That means I got the hourglass and nothinmg more for long time. It neede some time to realize that lightning is causing this. So TB works in Safe Mode and I havr ro deactivate lightning TBSync syncs my contacts, too. But this ok. I starte a fex times a new profile. But after connecting to my NAS calendar it ens in crashes again.. The first time I configure TBSync nd the "Provider for CaldDAV and CardDav" without Lightning it says it can connect but cammot use without Lighzning. Then activating Lightning the same story. As I stop TBthrough Task Manager there is nor report to send. The same to TBSync. I was afraid that the calendar on the NAS was corrupted and asked the Synology support is anything changed after an upsate therre. But no. And the Adnroid can sxnc finely... What can I do?!

Asked by mail530 6 дней назад