Отображение вопросов с тегом: Показать все вопросы

After a clean install windows 11, Thunderbird 102.1.2 doesn't check password.

Hello, I did a clean install windows 11 21H2, installed Thunderbird 102.1.1 and later 102.1.2 in the wizard i copyed my password and all the other info imap, after pressi… (читать ещё)

Hello,

I did a clean install windows 11 21H2, installed Thunderbird 102.1.1 and later 102.1.2 in the wizard i copyed my password and all the other info imap, after pressing ready checking password keeps on checking noting happens.

My password is correct and also all the other setting.

Must be a bug in the program.

Задан Erwin05 6 дней назад

Последний ответ от Erwin05 1 день назад

Browser Completely Unresponsive

Recently Firefox started "crashing." It would be running just fine, and then websites would just stop loading. If I clicked a link or searched for something, it would be … (читать ещё)

Recently Firefox started "crashing." It would be running just fine, and then websites would just stop loading. If I clicked a link or searched for something, it would be stuck loading until I restarted Firefox. I tried restarting my computer as well, but that didn't work either, as the issue just came back within a few hours.

Sooo I went to google to search for answers. I got to a forum (https://support.mozilla.org/en-US/questions/881250) that seemed promising, and edited my network.http.max-connections value from 900 to 48, as the chosen answer suggested. I figured if it didn't work, I could always just change it back.

How wrong I was.

Not only did it not work, it prevented me from doing anything. Now when I open Firefox, nothing loads. I can see the toolbar, search bar, and my bookmarks, but the actual screen is blank. No widgets with my frequently visited sites and some news stories, no homepage, just blankness. When I enter a url or do a random search or even try to open about:config, nothing happens. It doesn't even show a loading icon.

I attempted to refresh Firefox, but it got stuck in the loading stage, which I attributed to my already breaking it somehow. So I uninstalled and reinstalled Firefox. But no dice. It's still entirely unresponsive.

Any help would be appreciated. Please keep in mind I'm largely computer illiterate!

Задан hanentr 3 дня назад

Последний ответ от hanentr 1 день назад

Firefox has become slow to open tabs - please see details

I can really use some help. Odd Firefox behavior. Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting… (читать ещё)

I can really use some help. Odd Firefox behavior.

Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting Firefox. Usually takes 2-3 minutes tops for all to be readied. Now taking 10-12 minutes or more. Just last few days.

I have three versions of Firefox. Right now main is 91.12 ESR which updated a few days ago. Also 91 ESR portable and 102.1 ESR Portable. All act the same. All used the same profile, copied from one to another.

Things do change so I see that my ESET antivirus updated and could be it. Turning ESET off temporarily made no difference.

Opening the session does use 100% CPU, but that is not new. Always has pegged. Comes down to normal when all opened. Single sites open as expected. And after all sites opened, FF acts as it always did with no issues. Its just loading all the tabs that is the issue.

ODD Note: If I open the 91 ESR profile, then Startup Cache folder, clear the cache from about: Support, it does not delete the files. Yet that IS the profile being used. On at least one of the portables, that works as expected. If I delete the Startup cache files and open FF 91 ESR, it does not rebuild them. Makes me think it is using a different profile, but I am sure it is not.

I cannot try Safe Mode as the Session Manager would not be there to open the saved session. I may try turning off some Add-ons to see if a conflict, maybe with something added or updated recently.

Connection speeds have not changed and are above 400 Down and 150 Up.

As mentioned, this has worked for years. Sometimes with as many as 120 tabs. So it has to be a recent change.

I do have changes made to about:config but no idea where to try to make changes there to sleuth this issue. Happy to post the changed items, though long list.

Can anyone help at all? Anything more I can tell you?

Windows 10 latest build.

Задан in4m8n 3 дня назад

Последний ответ от in4m8n 1 день назад

Content Encoding Error

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Ed… (читать ещё)

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Edge, Safari) using a PC or Mac. The website is: https://radiotapes.com/

Please advise what I need to do. Thank you! Tom Gavaras ([email-removed])

Задан tgavaras 5 дней назад

Последний ответ от tgavaras 4 дня назад

After update to 102.1.2 folders/messages only appear in troubleshooting mode

Running 102.1.2 32 bit in WIN 7 PRO. After update folders/messages appear only after entering troubleshooting mode. Before eliciting troubleshooting mode, the folders a… (читать ещё)

Running 102.1.2 32 bit in WIN 7 PRO. After update folders/messages appear only after entering troubleshooting mode. Before eliciting troubleshooting mode, the folders and messages panels are blank. Suggestions, please? Problem persists across reboot.

Задан Johanus 4 дня назад

Последний ответ от Johanus 2 дня назад

Some emails are immediately being sent to Archive, can't make Archiving stop

I have done everything I have read about to TURN OFF Archiving. I don't want it. I have gone into account settings for all accounts and unchecked Archiving. I also wen… (читать ещё)

I have done everything I have read about to TURN OFF Archiving. I don't want it. I have gone into account settings for all accounts and unchecked Archiving. I also went into the config editor and set mail.identity.idx.archive_enabled to false for all identity IDs.

Still, messages that have recently been sent, received, or even in draft mode are sent to Archive. When I say recent, I mean as quickly as an hour or less. If I move them back to the proper folder, they soon get sent back to Archive. Maddening.

How can I totally drive a stake in the heart of Archiving? I do not want it and it is making my work very difficult.

Side note: When I have cleaned out the Archive folder, at times one or more blank emails with a date of 1969 will show up there as unread.

Задан thunderbird9 6 дней назад

Последний ответ от thunderbird9 1 день назад

Certain videos stop playing/cant be played

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality… (читать ещё)

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality, volume, etc, all fully functional. Just the video isn't starting. They do for a while after a restart but inevitably will stop doing so after an hour of use. I havn't been able to figure out what destroys the capability to play videos, but I narrowed it down to certain types. As far as I can tell its MP4 videos in general while on Youtube its AVC1 videos that are not playing. VP9s and ogvs work fine even after the video capability of the browser has been lost. I'Ve check in about:conifg and everything is set to true in terms of media.*

Задан michkov 1 неделю назад

Последний ответ от michkov 1 день назад

Scrambled messages from gmail.com

I'm having problems where messages occasionally get scrambled. The account uses an SMTP server on gmail.com . Only the Inbox folder and the All Mail folder get messages s… (читать ещё)

I'm having problems where messages occasionally get scrambled.

The account uses an SMTP server on gmail.com .

Only the Inbox folder and the All Mail folder get messages scrambled; this doesn't happen to other folders.

It seems to happen only if Thunderbird is doing a compression of multiple folders, and another message arrives during the compression.

I often get at least 300 messages a day, so this happens a few times a month. Most of them use HTML or something else other than plain text.

Messages in the Important folder are not affected, so some of the messages can be recovered from that folder.

Enough of the message headers to identify the messages in the list of Inbox nessages is not affected; the scrambling only appears if you try to display the body of the messages.

Which messages are affected does not relate well to the order of messages in the Inbox list. I suspect it relates to the order of compression instead.

Shutting down Thunderbird and restarting it stops any more incoming messages from being affected, at least as long as they do not arrive during a compression.

If Thunderbird controls which messages are downloaded, shutting down any downloads during compressions should be a fix.

If the server controls which messages are downloaded, a temporary queue for messages downloaded during compressions may be needed.

Unclear of the problem is related to my method of putting a small weight on the Shift key so I can select a series of messages using only one hand (my other hand won't press only the Shift key very well).

The problem appeared in a few versions of Thunderbird before I started using the weight.

Задан robertmilesxyz 2 дня назад

Последний ответ от robertmilesxyz 17 часов назад

Firefox loads different website languages every time

The problem is as follows: Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I chan… (читать ещё)

The problem is as follows:

Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I change the language and load a new page from the site, the language is changed again to a random one. Every time I click a button or link, the language is changed.

Cleared cache, and cookies and everithing multiple times. After 3-4 days it does the same thing. Tried fresh install - after a while starts to do the same thing. Installed Firefox Developer Edition - after 6 months starts to do the same thing. Installed Waterfox on different PC - same as Firefox Developer - after 6 months starts to do the same thing.

Does anyone have the same problem? Why is it happening? Is it only me?

Задан TEMPEX 6 дней назад

Последний ответ от TEMPEX 5 дней назад

I can't see my embeded map on my website

Hey there, I have a business website "Annapolis Taxi Cab" and I'm facing to show my embedded map on header position of website. I've posted on my groups but no one helps … (читать ещё)

Hey there, I have a business website "Annapolis Taxi Cab" and I'm facing to show my embedded map on header position of website. I've posted on my groups but no one helps me. Kindly help me to troubleshoot this problem. Thanks in Advance.

Задан infoannapolistaxiservices 3 дня назад

Последний ответ от infoannapolistaxiservices 2 дня назад

Thunderbird was inadvertently upgraded to v102.1.1, now all mail bounces - SMTPSEND.BareLinefeedsAreIllegal

After upgrading to Thunderbird 102.1.1 - Remote Server returned '550 5.6.11 SMTPSEND.BareLinefeedsAreIllegal; message contains bare linefeeds, which cannot be sent via DA… (читать ещё)

After upgrading to Thunderbird 102.1.1 - Remote Server returned '550 5.6.11 SMTPSEND.BareLinefeedsAreIllegal; message contains bare linefeeds, which cannot be sent via DATA and receiving system does not support BDAT' appears in returned message upon bounce. All suggestions found online recommend having recipients make changes to accept badly formed messages. We view that as totally impractical. We tried downgrading, but the only result was to lose the profiles. Now, end user is frantic. Please advise. Thank you, Fred

Задан fred.holzsager 1 неделю назад

Последний ответ от fred.holzsager 6 дней назад

Complete hang when accessing the World of Tanks website

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several … (читать ещё)

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several times - the problem is connected precisely with Firefox and with this page and nothing else. On the third hang, the firefox.exe file was even deleted and I reinstalled it with the transfer of the profile. Closing this page until it has time to boot has solved the problem of computer freezing. Is this observed in everyone? https://worldoftanks.ru/ru/news/special-offers/wot-12th-anniversary/

Задан chimmag 4 дня назад

Последний ответ от chimmag 1 день назад

request for PW for gmail account on every login in Thunderbird

Each time I open Thunderbird I must enter my gmail password. If I try to fill the PW the pop-up keeps coming back, if I abort (twice), the account is working as normal (… (читать ещё)

Each time I open Thunderbird I must enter my gmail password. If I try to fill the PW the pop-up keeps coming back, if I abort (twice), the account is working as normal (I can both send and receive emails) so the password is correctly used by Thunderbird. I followed all tips given by both Google and Mozilla support sites but there is no change in the behaviour. In stored passwords I see an entry for the oauth for the gmail account. How can I get rid of this useless pop-up?

Задан Lieke 2 дня назад

Последний ответ от Lieke 1 день назад

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (читать ещё)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

Задан ugene85643 5 дней назад

Последний ответ от ugene85643 2 дня назад

Missing Forward/Back buttons when playing videos & frequent pauses to load content.

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos.… (читать ещё)

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos. They are just to the right of the play clocks at the bottom left of the video image. I checked and they are still there for the same videos played on my desktop, so I know that this is not due to the content provider. Is this a mistake, oversight in a recent upgrade, or do I have to switch browsers?

2. For a lot longer than the missing buttons in #1 above, my phone occasionally gives the whirling circle that indicates that it is loading content. In the past when it stopped to load, it restarted in the exact same place, and I didn't miss anything. But now, for some time it seems like the video continues to run so that when the load catches up, the video picks up sometime later than when it stopped, so I miss some of the video. There was a workaround before you took the Forward/Back buttons away, because I could just back up to the point that the video stopped, but now it is a royal pain to get back to the correct spot. In my darker moments, I might think that this is a conspiracy, to make me miss important parts of my videos, but then I come back down to Earth.

I really want the buttons back because I use the Forward button to skip content that I am not interested in, and if you could give me some cure for the frequent loading pauses I would be grateful.

Bruce Killy

Задан Bruce 4 дня назад

Последний ответ от Bruce 23 часа назад

Axidently moving a folder

Hi All, I would like in the next update to add Y/N to moving a folder, I have many folders and sometimes I still have my active mouse on a folder when I move it and the n… (читать ещё)

Hi All,

I would like in the next update to add Y/N to moving a folder, I have many folders and sometimes I still have my active mouse on a folder when I move it and the next thing I see is a message saying "Filters associated with this folder will be updated" I do not want to move it so can you put "do you want to move this folder Y/N" than if you put Yes than put the next window up.

Regards,

Barry Parsons

Задан barry87 1 день назад

Последний ответ от barry87 1 день назад