X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

Wrong text size on main window.

Размещено

Hi,

Started up Firefox and the text in the main window was bigger than yesterday, there is now a scroll bar at the bottom for me to mover left and right to see all the screen. Zoom is already reset so CTRL+0 does nothing. Zooming back out to make the page look better only works for that page.

A complete re-installation of Firefox didn't work also.

I rolled back System Restore and Firefox looked fine again until I realised that I didn't have any search engines installed. So I reinstalled Firefox over the old (Choose Upgrade) and the big text problem came back.

I have been using Weebly recently, not sure if that is a coincidence or not, maybe I have messed something up whilst editing?

XP itself seems fine though, maybe this is a Font problem? Not sure. :P

Thanks.

Hi, Started up Firefox and the text in the main window was bigger than yesterday, there is now a scroll bar at the bottom for me to mover left and right to see all the screen. Zoom is already reset so CTRL+0 does nothing. Zooming back out to make the page look better only works for that page. A complete re-installation of Firefox didn't work also. I rolled back System Restore and Firefox looked fine again until I realised that I didn't have any search engines installed. So I reinstalled Firefox over the old (Choose Upgrade) and the big text problem came back. I have been using Weebly recently, not sure if that is a coincidence or not, maybe I have messed something up whilst editing? XP itself seems fine though, maybe this is a Font problem? Not sure. :P Thanks.

Выбранное решение

Hello ideato, thank you for your reply!

I have just this minute resolved the problem. I uninstalled 22.0b1 and reinstalled 21.0 and it remedied the problem. I thought that I had turned off auto-update (something I usually do), but of course this wasn't the case, so it did not occur to me that a new BETA version could've been installed. Rolling back to a previous version just didn't compute with me like it normally would've; I need more sleep perhaps :P

Apologies for wasting your time but at least we can now put this down to a bug in the BETA version, which as of writing, I have noticed 2 more people also have.

Thanks again. :)

Прочитайте этот ответ в контексте 3

Дополнительные сведения о системе

Установленные плагины

  • Amazon MP3 Downloader Plugin 1.0.17
  • Shockwave Flash 11.5 r502
  • Next Generation Java Plug-in 10.9.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.8.638
  • 4.1.10329.0
  • GEPlugin
  • DivX Web Player version 2.0.3.4
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • DRM Netscape Network Object
  • Npdsplay dll
  • DRM Store Netscape Plugin
  • Windows Multimedia Services DRM Store Plug-In
  • PDF-XChange Viewer Netscape Gecko Plugin

Приложение

  • Firefox 22.0
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:22.0) Gecko/20100101 Firefox/22.0
  • URL поддержки: http://support.mozilla.org/1/firefox/22.0/WINNT/en-US/

Расширения

  • Troubleshooter 1.1a (troubleshooter@mozilla.org)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Графика

  • adapterDescription: ATI Radeon HD 5700 Series
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x68be
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: ati2dvag
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterVendorID: 0x1002
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 0.0.0.0
  • driverDate: 3-8-2012
  • driverDate2:
  • driverVersion: 8.951.0.0
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'none'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 5700 Series)
  • windowLayerManagerType: Direct3D 9

Изменённые настройки

  • browser.cache.disk.capacity: 358400
  • browser.cache.disk.smart_size.first_run: False
  • browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: False
  • browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 358400
  • browser.places.smartBookmarksVersion: 4
  • browser.startup.homepage_override.buildID: 20130514181517
  • browser.startup.homepage_override.mstone: 22.0
  • dom.mozApps.used: True
  • dom.w3c_touch_events.expose: False
  • extensions.lastAppVersion: 22.0
  • network.cookie.prefsMigrated: True
  • places.history.expiration.transient_current_max_pages: 53647
  • plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
  • plugin.importedState: True
  • privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: True

Разное

  • User JS: Нет
  • Доступность: Нет
ideato 893 решений 6250 ответов
Размещено

Hello sohfox, can you check it in a new profile ?

after that, see : Recovering important data from an old profile

Transferring data to a new profile - Firefox

thank you

Hello sohfox, can you check it in a [https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles new profile] ? after that, see : [https://support.mozilla.org/en-US/kb/Recovering%20important%20data%20from%20an%20old%20profile Recovering important data from an old profile] [http://kb.mozillazine.org/Transferring_data_to_a_new_profile_-_Firefox Transferring data to a new profile - Firefox] thank you
Размещено

Выбранное решение

Hello ideato, thank you for your reply!

I have just this minute resolved the problem. I uninstalled 22.0b1 and reinstalled 21.0 and it remedied the problem. I thought that I had turned off auto-update (something I usually do), but of course this wasn't the case, so it did not occur to me that a new BETA version could've been installed. Rolling back to a previous version just didn't compute with me like it normally would've; I need more sleep perhaps :P

Apologies for wasting your time but at least we can now put this down to a bug in the BETA version, which as of writing, I have noticed 2 more people also have.

Thanks again. :)

Hello ideato, thank you for your reply! I have just this minute resolved the problem. I uninstalled 22.0b1 and reinstalled 21.0 and it remedied the problem. I thought that I had turned off auto-update (something I usually do), but of course this wasn't the case, so it did not occur to me that a new BETA version could've been installed. Rolling back to a previous version just didn't compute with me like it normally would've; I need more sleep perhaps :P Apologies for wasting your time but at least we can now put this down to a bug in the BETA version, which as of writing, I have noticed 2 more people also have. Thanks again. :)

Изменено sohfox