Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Even tho I've downloaded FF7.0.1, both FF and Google tell me I have an old version of FF and I should upgrade!

  • 8 ответов
  • 4 имеют эту проблему
  • 14 просмотров
  • Последний ответ от sonster

more options

Google won't let me on Google+ until I upgrade (which I have, twice), but more astonishing, FF insists I need to upgrade (claims I'm running 3.5.1!

Выбранное решение

That worked! Thanks for your help.

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 0

Все ответы (8)

more options
more options

I inactivated all my add-ons. They are not the problem. But I don't want to mess with the user-agent. Any other ideas?

I can't believe Mozilla can't recognize it's own version of FF!!

more options

You can find the real Firefox version in the Help>About Firefox screen.
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Finding%20your%20Firefox%20version
At this moment you are telling everyone that you have version 3.5.1, and that is what we recognize on this forum. We have no reason to assume that this is wrong.
Like the-edmeister said, it is possible that you useragent information is wrong and needs to be corrected.

more options

"About Firefox" on my computer verifies that I am using 7.0.1.

more options

Your Firefox UserAgent is messed up and is telling websites you visit that you are using Firefox 3.5.1.
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Reset the prefs related to the UserAgent as described in the article that I hyperlinked in my first answer.

more options

I tried to make the mods, but Reset for general.useragent.locale is greyed out. The other options for useragent, don't appear.

Изменено sonster

more options

Put this string - general.useragent. - in the Filter line at the top so you can see all the prefs related to the UA setting all at once. Reset any that are bold. Prefs that aren't displayed in a bold type are already at their default setting and don't need to be reset.

more options

Выбранное решение

That worked! Thanks for your help.