Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

my application needs to access web server. So, from that application how do i call firefox ? and how do i pass an argument such as url/web server ip address?

  • 1 ответ
  • 0 имеют эту проблему
  • 13 просмотров
  • Последний ответ от the-edmeister

more options

My application needs to a access web server. So, from that application how do i call Firefox ? And how do i pass an argument such as the url/web server ip address?

This happened

Not sure how often

My application needs to a access web server. So, from that application how do i call Firefox ? And how do i pass an argument such as the url/web server ip address? == This happened == Not sure how often

Все ответы (1)

more options

Try posting at the Web Development / Standards Evangelism forum at MozillaZine. The helpers over there are more knowledgeable about web page development issues with Firefox. http://forums.mozillazine.org/viewforum.php?f=25 You'll need to register and login to be able to post in that forum.