Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Bookmarks won't save to specified folders anymore

  • 2 ответа
  • 4 имеют эту проблему
  • 310 просмотров
  • Последний ответ от sei_shonagon

more options

I have lots of bookmarks, which I organise into folders and subfolders. In the last month or so, Firefox will no longer save them to the folder I specify from the pull-down menu when saving but just adds them to the general bookmarks menu. To sort my bookmarks, I have to go into Manage Bookmarks and move them manually. What's happened?

I have lots of bookmarks, which I organise into folders and subfolders. In the last month or so, Firefox will no longer save them to the folder I specify from the pull-down menu when saving but just adds them to the general bookmarks menu. To sort my bookmarks, I have to go into Manage Bookmarks and move them manually. What's happened?

Выбранное решение

Do you have the default-bookmark-folder extension ?

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or if userChrome.css/userContent.css is causing the problem.

  • switch to the Default System theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window
Прочитайте этот ответ в контексте 👍 1

Все ответы (2)

more options

Выбранное решение

Do you have the default-bookmark-folder extension ?

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or if userChrome.css/userContent.css is causing the problem.

  • switch to the Default System theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window
more options

Thanks! I did have the extension installed, but uninstalling and then reinstalling it resolved the issue, which recurs every so often.