Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

When opening new Google homepage window, the cursor stays in the address bar

  • 1 ответ
  • 0 имеют эту проблему
  • 4 просмотра
  • Последний ответ от Terry

more options

My homepage is Google. When i open it on my desktop (win7) the cursor is automatically in the search bar on that webpage. As i want it to be. My number one function when opening firefox is to search google so that is where i want to start. NOT in the address bar ever.

On my laptop (upgraded to win10) it is in the address bar.

I installed the exact same profile from my desktop to laptop.

I have run it in troubleshoot mode and the issue went away. So i disabled all addons and custom themes but issue still persisted.

I turned off hardware acceleration, no change.

What else could troubleshooting be turning off?

Why does the exact profile work on desktop but not laptop ?

My homepage is Google. When i open it on my desktop (win7) the cursor is automatically in the search bar on that webpage. As i want it to be. My number one function when opening firefox is to search google so that is where i want to start. NOT in the address bar ever. On my laptop (upgraded to win10) it is in the address bar. I installed the exact same profile from my desktop to laptop. I have run it in troubleshoot mode and the issue went away. So i disabled all addons and custom themes but issue still persisted. I turned off hardware acceleration, no change. What else could troubleshooting be turning off? Why does the exact profile work on desktop but not laptop ?

Все ответы (1)

more options

I don't know why that is happening because the change was made in version 105. Relevant links for that are below. The change will be reversed by the next release early in October.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1784692#c18 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1390064

Полезно?

Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.