Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

auto login

  • 1 ответ
  • 0 имеют эту проблему
  • 8 просмотров
  • Последний ответ от John

more options

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed.

I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that the auto login works on normal internet sites.

So to clarify, the problem started a while ago now, but badically i have 4 network drives, the username and password is saved for the login to those 4 drives.

Normally i eould click a link 192.168.X.X and the admin login page loads

On the android phone it shows nothing, both boxes are blank, but on the desktop the user name is filled in, and a drop down list shows just one password, i select it and login.

So the auto login is only failing on the local network login page, i cant see anything on the android phone except the password link button that takes me to the whole list of passwords, but like i said if i use my thumb to unlock and select the correct password it returns back to login page blank.

Ive just loaded desktop firefox and there is a warning that "connection not secure"

I dont see that warning on my android, so im guessing that the full web address to my network drive is https://192.168.x.x

So im guessing passwords are not available for secured sites?

It might be the WD NAS that has changed something, because i never had this problem on the phone or disktop, it was the phone im using mostly, in fact i can no longer use the phone this way, i gave up typing in usernames and passwords a long time ago.

So right now its quicker to turn on the laptop and access the 4 network drives.

So sorry if my information made you suspect something else. I know nothing about the change WD has done, i do know it use to put up a long code for the address, but thats gone now and in both desktop and android, it hides tge http or https so im never going to know whats going on.

So i was using android, i would select a bookmark to WD network drive and it use to put in all the information, all i did was click the login button .

So that stopped working, if i visit say ebay.co.uk i get automatically logged in, or if im asked then the correct details is already put in the boxes and i just clickogin.

So only my local network drives, and i do remember them updating the firmwear several times, during that time many strange things happend, for example the ip address was changed to a long length mix of numbers and letters, but they fixed that now.

Shame i cant upload a photo, i could link to one on the net?

Can you put this on the end of my last post as a reply? I coukd not find a way of updating

Thanks

John

Oh i just spotted add images, let me post this first as i dont want to loose it all

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed. I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that the auto login works on normal internet sites. So to clarify, the problem started a while ago now, but badically i have 4 network drives, the username and password is saved for the login to those 4 drives. Normally i eould click a link 192.168.X.X and the admin login page loads On the android phone it shows nothing, both boxes are blank, but on the desktop the user name is filled in, and a drop down list shows just one password, i select it and login. So the auto login is only failing on the local network login page, i cant see anything on the android phone except the password link button that takes me to the whole list of passwords, but like i said if i use my thumb to unlock and select the correct password it returns back to login page blank. Ive just loaded desktop firefox and there is a warning that "connection not secure" I dont see that warning on my android, so im guessing that the full web address to my network drive is https://192.168.x.x So im guessing passwords are not available for secured sites? It might be the WD NAS that has changed something, because i never had this problem on the phone or disktop, it was the phone im using mostly, in fact i can no longer use the phone this way, i gave up typing in usernames and passwords a long time ago. So right now its quicker to turn on the laptop and access the 4 network drives. So sorry if my information made you suspect something else. I know nothing about the change WD has done, i do know it use to put up a long code for the address, but thats gone now and in both desktop and android, it hides tge http or https so im never going to know whats going on. So i was using android, i would select a bookmark to WD network drive and it use to put in all the information, all i did was click the login button . So that stopped working, if i visit say ebay.co.uk i get automatically logged in, or if im asked then the correct details is already put in the boxes and i just clickogin. So only my local network drives, and i do remember them updating the firmwear several times, during that time many strange things happend, for example the ip address was changed to a long length mix of numbers and letters, but they fixed that now. Shame i cant upload a photo, i could link to one on the net? Can you put this on the end of my last post as a reply? I coukd not find a way of updating Thanks John Oh i just spotted add images, let me post this first as i dont want to loose it all

Все ответы (1)

more options

Ok, i give up for months this has not worked, was there an update to firefox? No update on my NAS drives, but its now putting the login info in ready for submit to login.

I did check and delete any duplicate bookmarks, perhaps tvat fixed it

Thanks

John

Полезно?

Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.