Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Problem with some videos not playing.

  • Нет ответов
  • 0 имеют эту проблему
  • 3 просмотра
more options

I have a brand new Macbook Air running 12.5 OS and have reinstalled Firefox which means I should have the latest version (103.0.1) but some YouTube videos do not play (this happened when it was running 103.0 Firefox but did not resolve after updating). It's currently happening with this one, for example: https://www.youtube.com/watch?v=cQqTN4Tz-r4

The same videos play on my older Macbook Air without doing this white circle cycling thing but not playing as is happening on my new laptop, so it's not a wireless issue. I have cleared my cache but it is not helping. Sometimes that helps but often not, as in the case above. Additionally, I have to clear my cache every other day or so, which is very unusual and inconsistent with my older Macbook Air which is running 10.12.6 OS and 103.0 Firefox. Clearly something is different with the new laptop but it's only with Firefox and not with Chrome.

I have a brand new Macbook Air running 12.5 OS and have reinstalled Firefox which means I should have the latest version (103.0.1) but some YouTube videos do not play (this happened when it was running 103.0 Firefox but did not resolve after updating). It's currently happening with this one, for example: https://www.youtube.com/watch?v=cQqTN4Tz-r4 The same videos play on my older Macbook Air without doing this white circle cycling thing but not playing as is happening on my new laptop, so it's not a wireless issue. I have cleared my cache but it is not helping. Sometimes that helps but often not, as in the case above. Additionally, I have to clear my cache every other day or so, which is very unusual and inconsistent with my older Macbook Air which is running 10.12.6 OS and 103.0 Firefox. Clearly something is different with the new laptop but it's only with Firefox and not with Chrome.

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.