X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.
Scheduled maintenance: Thursday, April 2, between 3pm and 5pm UTC. This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn’t solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @firefox on Twitter

Форум поддержки

Firefox can't load any page anymore, instead shows white tab.

Размещено

Hi all! I need help getting my Firefox running again. Today it crashed (due to lack of available RAM), I had to shut it down in the task manager. When I restarted the browser, it couldn't load any content anymore. That means the upper control bars of the browser window work as usual, the lower part of the window stays completely blank.

I can't load any websites, local servers or routers, no local content such as images, or offline htmls, nor internal pages such as about:config.

What I tried so far:

- disabeling hardware acceleration

- disabeling proxy settings

- starting firefox in safe mode

- refreshing firefox

- reinstalling firefox (73.0)

- reinstall with profile reset

- reinstall with manual deleting Program Files\Mozilla Firefox and AppData\Roaming\Mozilla\Firefox

...maybe even more.

Nothing helped.

Interestingly, even firefox portable shows the same behavior now, though at least one page was able to load after 15 minutes or so. I also noticed that the firefox.exe is still active in the taskmanager after I close the browser (under user tab, not under processes) - I have no idea if this has to do with the problem.

I would really appreciate any help! Thanks! Jay.

Hi all! I need help getting my Firefox running again. Today it crashed (due to lack of available RAM), I had to shut it down in the task manager. When I restarted the browser, it couldn't load any content anymore. That means the upper control bars of the browser window work as usual, the lower part of the window stays completely blank. I can't load any websites, local servers or routers, no local content such as images, or offline htmls, nor internal pages such as about:config. What I tried so far: - disabeling hardware acceleration - disabeling proxy settings - starting firefox in safe mode - refreshing firefox - reinstalling firefox (73.0) - reinstall with profile reset - reinstall with manual deleting Program Files\Mozilla Firefox and AppData\Roaming\Mozilla\Firefox ...maybe even more. Nothing helped. Interestingly, even firefox portable shows the same behavior now, though at least one page was able to load after 15 minutes or so. I also noticed that the firefox.exe is still active in the taskmanager after I close the browser (under user tab, not under processes) - I have no idea if this has to do with the problem. I would really appreciate any help! Thanks! Jay.

Изменено DocJay

Выбранное решение

Цитата

Дополнительные сведения о системе

Установленные плагины

none anymore

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.130 Safari/537.36

Дополнительная информация

philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5348 решений 23617 ответов
Размещено

hi, we had a few users describing similar symptoms on windows 10 when they had firefox run in compatibility mode for win7 - can you check if this is the case for you and if so disable any compatibility settings? https://www.tenforums.com/tutorials/15523-change-compatibility-mode-settings-apps-windows-10-a.html

hi, we had a few users describing similar symptoms on windows 10 when they had firefox run in compatibility mode for win7 - can you check if this is the case for you and if so disable any compatibility settings? https://www.tenforums.com/tutorials/15523-change-compatibility-mode-settings-apps-windows-10-a.html <img src="https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2019-05-10-14-29-54-e33666.png">
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

Hi Philipp,

thank you for your reply!

Unfortunately, this is not the cause of my problems, there are no compatibility options checked on my system.

Hi Philipp, thank you for your reply! Unfortunately, this is not the cause of my problems, there are no compatibility options checked on my system.
Помогла ли вам это?
Цитата
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5348 решений 23617 ответов
Размещено

other users on reddit have also found that particular non-common exploit protection settings can lead to this: https://old.reddit.com/r/firefox/comments/f2d5cu/nothing_will_load/fhd86qz/ so you should basically look into any extraordinary security or sandboxing tweaks that might be applied on your system. in the meantime mozilla's engineers are investigating a broader fix for this...

other users on reddit have also found that particular non-common exploit protection settings can lead to this: https://old.reddit.com/r/firefox/comments/f2d5cu/nothing_will_load/fhd86qz/ so you should basically look into any extraordinary security or sandboxing tweaks that might be applied on your system. in the meantime mozilla's engineers are investigating a broader fix for this...
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

this does also not work for me. I disabled all 22 exploit protection settings for firefox.exe - no change...

this does also not work for me. I disabled all 22 exploit protection settings for firefox.exe - no change...
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

I also receive an error report for firefox, maybe this somehow helps idetifying the problem?


- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System>

 <Provider Name="Application Error" /> 
 <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> 
 <Level>2</Level> 
 <Task>100</Task> 
 <Keywords>0x80000000000000</Keywords> 
 <TimeCreated SystemTime="2020-02-12T20:34:30.113253100Z" /> 
 <EventRecordID>5646</EventRecordID> 
 <Channel>Application</Channel> 
 <Computer>DESKTOP-S4LV0JU</Computer> 
 <Security /> 
 </System>

- <EventData>

 <Data>firefox.exe</Data> 
 <Data>73.0.0.7342</Data> 
 <Data>5e3dd850</Data> 
 <Data>unknown</Data> 
 <Data>0.0.0.0</Data> 
 <Data>00000000</Data> 
 <Data>c0000005</Data> 
 <Data>00007ff94250012a</Data> 
 <Data>306c</Data> 
 <Data>01d5e1e3d38af5fa</Data> 
 <Data>C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe</Data> 
 <Data>unknown</Data> 
 <Data>acd82400-fa18-41cf-9dd1-0037afb93558</Data> 
 <Data /> 
 <Data /> 
 </EventData>
 </Event>
I also receive an error report for firefox, maybe this somehow helps idetifying the problem? - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2020-02-12T20:34:30.113253100Z" /> <EventRecordID>5646</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>DESKTOP-S4LV0JU</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>firefox.exe</Data> <Data>73.0.0.7342</Data> <Data>5e3dd850</Data> <Data>unknown</Data> <Data>0.0.0.0</Data> <Data>00000000</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>00007ff94250012a</Data> <Data>306c</Data> <Data>01d5e1e3d38af5fa</Data> <Data>C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe</Data> <Data>unknown</Data> <Data>acd82400-fa18-41cf-9dd1-0037afb93558</Data> <Data /> <Data /> </EventData> </Event>
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

Went back to FF 71. Working so far....

Went back to FF 71. Working so far....
Помогла ли вам это?
Цитата
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5348 решений 23617 ответов
Размещено

could you test if the issue is fixed in today's nightly test builds?: https://www.mozilla.org/firefox/all/#product-desktop-nightly

could you test if the issue is fixed in today's nightly test builds?: https://www.mozilla.org/firefox/all/#product-desktop-nightly
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

The nightly version runs fine!

The nightly version runs fine!
Помогла ли вам это?
Цитата
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5348 решений 23617 ответов
Размещено

thank you, that's a good first indication as engineers are working on a fix there, which will probably start to make it into release builds early next week. i'll comment here again if there's an update

thank you, that's a good first indication as engineers are working on a fix there, which will probably start to make it into release builds early next week. i'll comment here again if there's an update
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

nice, thank you. I guess I'll stick with chrome until then (it works, but it just aint no firefox...).

If possible, a little background about the root cause would be interesting as well - the problem seemed to be specific to very few users.

nice, thank you. I guess I'll stick with chrome until then (it works, but it just aint no firefox...). If possible, a little background about the root cause would be interesting as well - the problem seemed to be specific to very few users.
Помогла ли вам это?
Цитата
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5348 решений 23617 ответов
Размещено

Полезный ответ

you can follow along the progress in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1614885 if you're interested in the background.

firefox is a multi-process application that's running the ui and tabs in different processes. the high level explanation is that a recent change made it impossible for the parent process to open new child processes for web content, which is manifesting itself in the unfortunate state you were experiencing.

you can follow along the progress in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1614885 if you're interested in the background. firefox is a multi-process application that's running the ui and tabs in different processes. the high level explanation is that a recent change made it impossible for the parent process to open new child processes for web content, which is manifesting itself in the unfortunate state you were experiencing.
Помогла ли вам это? 1
Цитата
CNCC 0 решений 17 ответов
Размещено

What version of Windows are you using? I've been having the same issues after updating to Firefox 70s on my Windows 7.

Have you tried running Firefox 73 after booting into Windows under Safe Mode? Or tried to open Help->Troubleshooting Information?

What version of Windows are you using? [https://support.mozilla.org/en-US/questions/1278362 I've been having the same issues after updating to Firefox 70s on my Windows 7.] Have you tried running Firefox 73 after booting into Windows under Safe Mode? Or tried to open Help->Troubleshooting Information?
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

I run Windows 10. I have not tried windows safe mode. However, on my system all other browsers work fine, so I think your problem is somewhat different to mine.

Have you tried the nightly build linked above by philipp?

I run Windows 10. I have not tried windows safe mode. However, on my system all other browsers work fine, so I think your problem is somewhat different to mine. Have you tried the nightly build linked above by philipp?
Помогла ли вам это?
Цитата
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5348 решений 23617 ответов
Размещено

Выбранное решение

Firefox 73.0.1 containing the patch got released now: https://www.mozilla.org/firefox/all/#product-desktop-release

Firefox 73.0.1 containing the patch got released now: https://www.mozilla.org/firefox/all/#product-desktop-release
Помогла ли вам это?
Цитата
Размещено

Задавший вопрос

Awesome news! I just installed it, works like a charm!

Thanks for the great support!

Awesome news! I just installed it, works like a charm! Thanks for the great support!
Помогла ли вам это?
Цитата
Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.