X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

Download icon messes up page downloads

Размещено

For the longest time, I could go to a page and hit CTRL+S and the entire page would save. It would save an html file and a folder with all the files needed for that page.

Since updating to version 68, when I hit CTRL+S on a page, I get a little yellow dot on the download icon. This is something that has shown up a few times - it means something didn't download. But always if I click the icon I can hit the circle arrow thingy and it will complete the download. So naturally I did that and it said the download completed. But when I went to look for it, it was not there. Sometimes the folder is there with one or two files - or no files.

But here's the wacky thing: if I DON'T attempt to refresh the download and just go to my Downloads folder - the entire page is there. The whole thing. Fully downloaded. But the little yellow dot is on the download icon and there is a circle arrow thingy saying it didn't complete. If I click that circle arrow thingy - after seeing the files had downloaded - it will tell me the download is complete, but the files will have disappeared!

If that ain't a bug, I don't know what is.

It only happens with full page downloads. Everything else downloaded in the normal way (ie right-click, etc) is properly downloaded and the icon displays as expected.

For the longest time, I could go to a page and hit CTRL+S and the entire page would save. It would save an html file and a folder with all the files needed for that page. Since updating to version 68, when I hit CTRL+S on a page, I get a little yellow dot on the download icon. This is something that has shown up a few times - it means something didn't download. But always if I click the icon I can hit the circle arrow thingy and it will complete the download. So naturally I did that and it said the download completed. But when I went to look for it, it was not there. Sometimes the folder is there with one or two files - or no files. But here's the wacky thing: if I DON'T attempt to refresh the download and just go to my Downloads folder - the entire page is there. The whole thing. Fully downloaded. But the little yellow dot is on the download icon and there is a circle arrow thingy saying it didn't complete. If I click that circle arrow thingy - after seeing the files had downloaded - it will tell me the download is complete, but the files will have disappeared! If that ain't a bug, I don't know what is. It only happens with full page downloads. Everything else downloaded in the normal way (ie right-click, etc) is properly downloaded and the icon displays as expected.
Приложенные скриншоты

Выбранное решение

Thanks. I forgot that my Extensions are set to auto-update, so didn't realize something I've had forever would screw things up suddenly. For the record, NoScript is the culprit and I'm heading over there now to see if they can fix it. Thanks!

Прочитайте этот ответ в контексте 0
Цитата

Дополнительные сведения о системе

Установленные плагины

404 Bookmarks Download Sound Honey LastPass Livemarks NoScript Skip Redirect

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

Дополнительная информация

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17575 решений 158975 ответов
Размещено

Полезный ответ

This could be a problem with an extension you have installed.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window
This could be a problem with an extension you have installed. Start Firefox in <u>Safe Mode</u> to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if <u>hardware acceleration</u> is causing the problem. *switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes *do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems
Помогла ли вам это? 1
Цитата

Выбранное решение

Thanks. I forgot that my Extensions are set to auto-update, so didn't realize something I've had forever would screw things up suddenly. For the record, NoScript is the culprit and I'm heading over there now to see if they can fix it. Thanks!

Thanks. I forgot that my Extensions are set to auto-update, so didn't realize something I've had forever would screw things up suddenly. For the record, NoScript is the culprit and I'm heading over there now to see if they can fix it. Thanks!
Помогла ли вам это?
Цитата
Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.