Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Proč není všechno v čěštině. Neumím anglicky a Firefox používám již několik let. Jak vás mám kontaktovat, vždy je tam stránka v AJ.

  • 4 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 1 просмотр
  • Последний ответ от Ansam

more options

Vyskakuje mi okno nabádající ke stažení nové verze Firefoxu. Když kliknu na odkaz  : Co je nového - vyskočí stránka v angličtině. Jsem starší ročník a tuto řeč neovládám . Nevím co je nového, nemohu si tuto informaci přečíst, protože neumím AJ. Odkaz -Spojte se snámi - rovněž tak, zkusil jsem první odkaz v AJ a vyšlo to- náhodou. Ovšem nerad zkouším něco, o čem nic nevím a mám obavy že po aktualizaci dojde k různým problémům, jako se stalo při minulé aktualizaci. Zmizely všechny záložky. Trvalo mi dost dloho , než se mi podařilo je obnovit. Toto jsou všechno nedokonalá řešení. Proč nezůstane všechno natavené tak jako před aktualizací. O takové aktualizace nemám zájem a stále vyskakovací okna mne obtěžují. Proveďte prosím kompletně přepracování všech stránek ( i do hloubky) souvisejících s aktualizací do národního prostředí, to je do českého jazyka. Potom si rád aktualizaci provedu. Firefox mám oblíbený , ovšem takhle ne. Děkuji za vaši reakci.

Vyskakuje mi okno nabádající ke stažení nové verze Firefoxu. Když kliknu na odkaz : Co je nového - vyskočí stránka v angličtině. Jsem starší ročník a tuto řeč neovládám . Nevím co je nového, nemohu si tuto informaci přečíst, protože neumím AJ. Odkaz -Spojte se snámi - rovněž tak, zkusil jsem první odkaz v AJ a vyšlo to- náhodou. Ovšem nerad zkouším něco, o čem nic nevím a mám obavy že po aktualizaci dojde k různým problémům, jako se stalo při minulé aktualizaci. Zmizely všechny záložky. Trvalo mi dost dloho , než se mi podařilo je obnovit. Toto jsou všechno nedokonalá řešení. Proč nezůstane všechno natavené tak jako před aktualizací. O takové aktualizace nemám zájem a stále vyskakovací okna mne obtěžují. Proveďte prosím kompletně přepracování všech stránek ( i do hloubky) souvisejících s aktualizací do národního prostředí, to je do českého jazyka. Potom si rád aktualizaci provedu. Firefox mám oblíbený , ovšem takhle ne. Děkuji za vaši reakci.

Все ответы (4)

more options

Tady je možnost výběru potřebné verze: https://www.mozilla.org/cs/firefox/all/#product-desktop-release

more options

Problém je tento : Já potřebuji před stažením a instalací konkrétní informace co je nového. Jinak se bojím to instalovat. Informace o tom kde je možné vezi vybrat mi nijak nepomůže. Jak jsem uvedl, stále vyskakuje okno-nová verze FF ke stažení,když kliknu na : co je nového,naskočí stránka v AJ. Neumím AJ. Proč nejsou i další podstránky a odkazy v CZ. Co je tedy NOVÉHO? Mám obavu z Upgrade, protože při minulé akci se ztratily všechny moje záložky a nastavení a já jsem horko těžko toto opravoval. Je tato nová verze tak převratná, že je nutná aktualizace? Dokáže mi někdo jasně odpovědět. Jaké má kdo zkušenosti s novou verzí? Kde najdu takovéto informace? Děkuji za informace.

more options

Pro ty, kteří neovládají příslušný jazyk jsou určené translatory (překladače). Odkazy, na které vedou některé odkazy mimo Firefox nejsou v působnosti lidí, kteří dělají českou verzi Firefoxu nebo webových stránek. Překladače jsou tady: Kategorie Podpora jazyků

more options

Pozrite sa, čo je nové vo Firefoxe 69.0.2:

Изменено Ansam