X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

Why are attachments not displayed - version 60.8?

Размещено

Thunderbird has been my mailer for many years, including with gmail. In the past weeks it has stopped showing attachments. I seee the paperclip beside a message but when I open the message no attachments are displayed. They are visible via Message - Attachments and they are visible in safe mode - (but not if I just disable all add-ons). After trying every tip I found online I finally right-clicked the bottom area where the attachments should be shown. That produced two options; "Initially show attachment pane" and "Customise" Customise is available by other routes, but "Initially show attachment pane" is not, and I can find no mention of it online.

So what was causing my attachments to be invisible?

 Did I somehow turn off their visibiliy? did the latest version (60.8)  stop me seeing them, or should I just accept the mystery and its apparently very obscure solution?
Thunderbird has been my mailer for many years, including with gmail. In the past weeks it has stopped showing attachments. I seee the paperclip beside a message but when I open the message no attachments are displayed. They are visible via Message - Attachments and they are visible in safe mode - (but not if I just disable all add-ons). After trying every tip I found online I finally right-clicked the bottom area where the attachments should be shown. That produced two options; "Initially show attachment pane" and "Customise" Customise is available by other routes, but "Initially show attachment pane" is not, and I can find no mention of it online. So what was causing my attachments to be invisible? Did I somehow turn off their visibiliy? did the latest version (60.8) stop me seeing them, or should I just accept the mystery and its apparently very obscure solution?
Цитата

Дополнительные сведения о системе

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.3770.142 Safari/537.36

Дополнительная информация

Задавший вопрос

I should have made clear that the "Initially show attachment pane" option did turn them on. Apologies for the odd format of my last line.

I should have made clear that the "Initially show attachment pane" option did turn them on. Apologies for the odd format of my last line.
Помогла ли вам это?
Цитата
Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.