X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

Setting to block embedded videos from initially playing?

Размещено

When Firefox was initially run it blocked embedded videos from automatically playing; they had to be manually started. Now, the only feature found in the privacy setting is to stop the sound from automatically playing.

What happened to the original capability, to stop videos from automatically playing?

When Firefox was initially run it blocked embedded videos from automatically playing; they had to be manually started. Now, the only feature found in the privacy setting is to stop the sound from automatically playing. What happened to the original capability, to stop videos from automatically playing?

Выбранное решение

Note that some players that are created via JavaScript may not be caught by Firefox and might still start playing.

Прочитайте этот ответ в контексте 0

Дополнительные сведения о системе

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

Дополнительная информация

McCoy
  • Top 10 Contributor
578 решений 5391 ответов
Размещено

Полезный ответ

Hello xytsrm,

Would you try this please :

Type in the address bar about:config and press Enter (promise to be careful, if asked)

Type in the search bar media.autoplay

and check the values of these preferences :

media.autoplay.default = 1 [0=Allowed, 1=Blocked, 2=Prompt]

media.autoplay.allow-muted = false

media.autoplay.enabled.user-gestures-needed :

You'll have to experiment with the value, to see whether false or true works for you.

Also try to toggle :

media.block-autoplay-until-in-foreground

After you've made changes, close and restart Firefox.


Also see this article (which I think you've already read, but just in case) :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay

Hello xytsrm, Would you try this please : Type in the address bar '''about:config''' and press Enter (promise to be careful, if asked) Type in the search bar '''media.autoplay''' and check the values of these preferences : '''media.autoplay.default''' = '''1''' [0=Allowed, 1=Blocked, 2=Prompt] '''media.autoplay.allow-muted''' = '''false''' '''media.autoplay.enabled.user-gestures-needed''' : You'll have to experiment with the value, to see whether '''false''' or '''true''' works for you. Also try to toggle : '''media.block-autoplay-until-in-foreground''' After you've made changes, close and restart Firefox. ------------------------------------------------------------------------------------------- Also see this article (which I think you've already read, but just in case) : https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17689 решений 160037 ответов
Размещено

Выбранное решение

Note that some players that are created via JavaScript may not be caught by Firefox and might still start playing.

Note that some players that are created via JavaScript may not be caught by Firefox and might still start playing.
Размещено

Задавший вопрос

McCoy said

Hello xytsrm, Would you try this please : Type in the address bar about:config and press Enter (promise to be careful, if asked) Type in the search bar media.autoplay and check the values of these preferences : media.autoplay.default = 1 [0=Allowed, 1=Blocked, 2=Prompt] media.autoplay.allow-muted = false media.autoplay.enabled.user-gestures-needed : You'll have to experiment with the value, to see whether false or true works for you. Also try to toggle : media.block-autoplay-until-in-foreground After you've made changes, close and restart Firefox.

Also see this article (which I think you've already read, but just in case) :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay

Thanks,

Some how media.autoplay.allow-muted = false was changed to "True". Perhaps I inadvertently clicked on the icon in the address-bar, turning the blocking off.

Changing back to "false" again stopped the videos from initially playing.

Thanks again. X

''McCoy [[#answer-1232435|said]]'' <blockquote> Hello xytsrm, Would you try this please : Type in the address bar '''about:config''' and press Enter (promise to be careful, if asked) Type in the search bar '''media.autoplay''' and check the values of these preferences : '''media.autoplay.default''' = '''1''' [0=Allowed, 1=Blocked, 2=Prompt] '''media.autoplay.allow-muted''' = '''false''' '''media.autoplay.enabled.user-gestures-needed''' : You'll have to experiment with the value, to see whether '''false''' or '''true''' works for you. Also try to toggle : '''media.block-autoplay-until-in-foreground''' After you've made changes, close and restart Firefox. ------------------------------------------------------------------------------------------- Also see this article (which I think you've already read, but just in case) : https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay </blockquote> Thanks, Some how ''media.autoplay.allow-muted''' = '''false'' was changed to "True". Perhaps I inadvertently clicked on the icon in the address-bar, turning the blocking off. Changing back to "false" again stopped the videos from initially playing. Thanks again. X