Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

selection boxes all look the same in my att email

  • 5 ответов
  • 1 имеет эту проблему
  • 8 просмотров
  • Последний ответ от FredMcD

more options

All the function boxes like reply ,reply all, forward look the same in my att emails.

Выбранное решение

To all: there wasn't a security.sandbox.content.level = 1 listed when I accessed [about.config] So I went to settings in win10 and uninstalled Firefox. Then reinstalled it. Seems to have solved the issue. Thanks for the effort FredMcD.

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 0

Все ответы (5)

more options

Hello,

In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see How do I create a screenshot of my problem?

Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the Browse... button below the Post your reply box. This will help us to visualize the problem.

Thank you!

more options

Screen shot provided... hope this helps

more options

This looks like a problem with fonts.

This can happen when Firefox has a problem to access locally installed fonts because of sandbox security issues. https://wiki.mozilla.org/Security/Sandbox

You can set this pref to 2 or 1 on the about:config page to lower the sandbox security setting.

security.sandbox.content.level = 1

Close and restart Firefox to make the change effective.

If '1' still doesn't have an effect then try '0' to disable the sandbox.

If this didn't work then undo/reverse the change and reset the pref via the right-click context menu to the default value.

Type about:config<enter> in the address bar. If a warning screen comes up, press the I Accept the Risk button. At the top of the screen is a search bar.

more options

Выбранное решение

To all: there wasn't a security.sandbox.content.level = 1 listed when I accessed [about.config] So I went to settings in win10 and uninstalled Firefox. Then reinstalled it. Seems to have solved the issue. Thanks for the effort FredMcD.

more options

That was very good work. Well done.